Hjärtligt besök

Ett hjärtligt besök på Vrinnevisjukhuset för ekokardiografi, ultraljud på hjärtat. 
Själv har jag aldrig gjort ett ultra på pumpen, men Wera var jag med för under cytostatikabehandling håller man koll på hjärtat. 

(null)
Här igen

(null)

Jag fick ligga där på britsen en halvtimme och undersökningen höll igång med hur många bilder i både färg och svart-vitt, med och utan ljud. Det mättes, jag fick hålla andan och det kördes i slowmotionscener för att få så bra bilder som möjligt. Spännande att få se hur duktig personal jobbar snabbt och effektivt. Skönt att det gick snabbt och nu ska jag bra vänta på svar i brevlådan. 

Alwa skjutsade mig vidare till jobbet så att jag kunde jobba. Hade ingen matlåda med mig så Kerstin var snäll och offrade sig med att följa med till Paradis du Liban för att snabbt hinna äta innan några prov skulle startas upp. 

(null)
Svårt att välja meza när flera är så goda. 

Eftermiddagen flöt på och när klockan var fem blev jag hämtad av Alwa. Vi åt innan jag fick med mig Johan ut för en skogsrunda.  

(null)
Kaprifolen som jag gick jättehårt mot kommer nu fint tillbaka. 

(null)
Tittade efter svamp...🍄

(null)

Svampar som står kvar utmed stigen är nog inte ätliga, tänker jag. Annars hade väl någon plockat denna vackra svamp. 

(null)
Yxbacken har blivit ännu lite högre.

Höstmörkret nästan överrumplade oss ikväll när vi var ute i skogen. Tur att vi hittar rätt bra i mörkret, men jag ska se till att när jag går ut så ska pannlampan med. 

(null)
Plockade fram svamp(handduken) från skåpet, det närmsta svamp jag kom här ikväll. 

(null)
The Lion King, lagom avancerat när jag är helt slut och har den där huvudsmärta kvar. 


Kvällarna blir lugna.