Maten på faten

Det är inte bara samtalen dessa möten vi ordnar för Barncancerfondens medlemmar som är viktiga. Det är även maten på faten som sätter guldkant på tillvaron i trevlig miljö. 

Maten åt vi uppe på slottet, bara 100 meter från hotellet. Fint dukat för oss på kvällen i ett avskilt rum, men annars satt vi i de olika sittgrupperna eller i det vackra uterummet där jag i morse intog den låååååånga och goda frukosten.
 
 

Vi fick ett eget rum. Månen hängde fint över hotelldelen när vi återvände mätta och belåtna. 

 

Några av oss tryckte ihop oss i vårt rum för att avsluta kvällen. 

 
 
 
 

Lämnar detta ställe i solsken, precis så som det känns i kroppen, ljust och fint. 

 
 

Gränsö Slott

Avkoppling, god mat, trevligt sällskap och lite träning. Me like och här kommer lite bildbombning av första delen. Mammor från Barncancerfonden Östra har sammanstrålat i vacker miljö på Gränsö slott.

 Vi har haft en superfin dag tillsammans med så mycket härligt prat om livet. Vi vet att livet kan hänga på en skör tråd och att det är en gåva att just få leva och njuta i nuet.

Kärlek

Krydda livet

Att sätta färg på tillvaron kan man göra på flera sätt och jag tycker även att man kan säga att man kan krydda livet. Krydda livet med smaker av saker man tycker om, grejer man gillar göra, aktiviteter som man mår bra av och inte minst med just olika smaker. 

Idag hade jag fredagskänsla för att krydda köksbordet och svängde in till Åby Handelsträdgård för att köpa med mig lite kryddor hem. 
 
 

Färska kryddor på köksbordet och färska kryddor på köksbänken. Kryddar med kärlek från Majas Cottage också lite överallt i hemmet. De färska kryddorna ger en fräsch doft och lite medelhavskänsla när solen tittar in. 

 

En solig skogspromenad vid hemkomsten och vi möttes av blåsippor, vitsippor, lupinblad, lövsprickning och vatten som enligt hunden höll medelhavstemperatur.

 
 
 
 
 

Lite krydda i livet helt enkelt. 

 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: Dogue de Bordeaux, Grillning, Krydda, Majas Cottage, bad, färska kryddor, hemmet, inköp, inredning, skogen, skogspromenad, Åby Handelsträdgård
Visa fler inlägg