Gungstolen

Det sista piffet på gungstolen var att köpa lite band att täcka alla de häftpistolsnitar jag hade tryckt dit. På Vera Design & Interiör hittade jag fint flätat läderband i grått. 
 

Gjorde en enkel grej genom att bara knyta en råbandsknop i ryggdelen.  
 
Lim och lite nålar till sittdelen. 
 
På sittdynan hade jag visst nitat så bra att det behövdes två rader band.
 
 


Två besök till butiken behövdes eftersom ögonmåttet inte var det bästa, men nu anser jag att stolen är klar och en liten steamning på det ostrukna fick sätta pricken över i't. 
 
Efter ett boxpass med Camilla så övade vi på gröna mattan. 
 
Dörren bakom kändes trygg när Mukta Hasta Sirsasana C skulle balanseras i dagens #COREofgratitude. Tack Camilla för fotohjälp och pepp. Jag håller med dig, vi struntar i att lära oss att stå på händerna vi lär oss gå direkt. 
 
Kände att jag ville testa utan vägg också, så väl hemma på min matta gjorde jag några försök. #nevergiveup
 
Min #utmaningnov15
35 armhävningar 
35 rygglyft
35•2 benlyft
35 situps
35 squats
140 s planka 
 
 
Go kväll!
 
 0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: COREofgratitude, DIY, Mukta Hasta Sirsasana C, Vera Design & Interiör, boxpass, flätat läderband, gröna mattan, gungstol, lim, läderband, min #utmaningnov15, nevergiveup, yoga, ögonmåttet

✨1:a advent✨

Igår for vi in till stan väldigt snabbt för att jag skulle få köpa mig ljushållare till glöggflaskorna på Vera Design & Interiör. Förra året stod jag och skalade ljus, men tänkte vara latare nu när jag hade sett att det fanns hållare. 
 
Julstämning med julsånger på Knäppingsborg
 
 

Fyra enkla fina ljushållare i silver. 
 
Bruka Design

Mysigt med många olika sorters ljus, men just detta passade utmärkt till BLOSSAglöggen som precis hamnade på värmning ur flaskan. 
 
 
Förra årets adventsljusstake gillade jag skarpt då jag tyckte att jag hade fått till det med siffrorna. 
 
Årets adventsljusstake tändes ett par minuter efter midnatt för jag kunde inte vänta. 
 

Fint blått mönster på BLOSSA Starkvinsglögg Earl Grey 2015

Det är lite småroligt med återbruk, men i år blev det att spara ihop fyra flaskor lite snabbt för att få till fyra flaskor av årets BLOSSA15 med en svag smak av Earl Grey. Glöggen som både är god med en isbit eller rykande het. Jag föredrar att sitta i soffan och smutta på varm glögg som ännu mer ger ifrån sig alla dofter så att huset luktar julestämning. 
 
 
Det blev en tur in till Knäppingsborg idag igen för att handla mer band till gungstolen och så hade jag tur att hitta två paket till det kommande julklappsspelet. 
 
Min kära mamma Lena och Berit, från Föreningen Norden, höll sig i bakgrunden när Åsa presenterade blivande Norrköpings lucia och tärnor. Det är NT tidningar och Föreningen Norden som arrangerar detta fina och stämningsfulla event varje år.
 
Nicole, förra årets lucia, tipsade Lina om värmeskydd till håret. De sjöng sedan helt fantastiskt. 
 
Tomtens kläder hängde på tork i duggregnet. 
 
Mysigt med tomteflickor som bjöd på skumtomtar och Vera fick ett besök idag också. 
 
 
Dagens asana Baddha Hasta Sirsasana D som inte var helt okomplicerad i
#COREofgratitude

Min #utmaningnov15 börjar gå mot sitt slut. Jag har stannat upp och låter mig nöjas av antalet repetitioner och de sekunder på plankan. 

35 armhävningar 
35 rygglyft
35•2 benlyft
35 situps
35 squats
140 s planka 
 
 
 
Mysig 1:a advent
✨🌟✨
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: BLOSSA15, Bruka Design, COREofgratitude, DIY, Föreningen Norden, NT tidningar, Norrköpings lucia, Vera Design & Interiör, glögg, inredning, ljushållare, min #utmaningnov15, sång, tärnor, yoga, återbruk

Längtar efter skidåkning

Nu i novemberrusket längtar jag något alldeles jättemycket efter den vita, gnistrande snön. Snö för att ljusa upp och för att få börja åka skidor på längden, tvären och uppför. Uppför ser jag fram emot med blandade känslor för då pratar vi höjder som jag inte är världsbäst på att hantera, men det senaste året har jag handskat och nött på mitt övande med att ha fötterna över huvudet (stå på huvudet) och det börjar bli så mycket säkrare och stabilare. Min filosofi är att det mesta går, men vissa saker tar bara väldigt lång tid för mig att övervinna och öva in. Uppför backen får inte ta så lång tid att öva in sig på om jag ska klara av att följa med till Kebnekaise i vår. Det är tur att de jag ska med vet vad som behöver övas på inför det loppet. 
 
 
Så snö och kyla kom hit!
 
 
#COREofgratitude
Bananposen
 
Trevlig lördagskväll!
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Lopp;
Taggar: COREofgratitude, Helly Hansen, Helly Hansen Showroom, Kebnekaise, skidåkning, snö, yoga
Visa fler inlägg