Firat fölseda

Idag skulle vår Wera fått ha fira sin 15-årsdag. 
Vi har firat med blommor, grillmys, kladdkaka och en slant till Wera Isakssons sparbössa istället för födelsedagspaket. 


Hur skulle du se ut idag älskade barn?
(null)

(null)

(null)

(null)
Fina blommor från Åby Handelsträdgård. 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)


(null)

Det blir inget vanligt födelsedagsfirande, men att få fira Wera vill vi alla ändå göra den 28/2. En fin tradition som fylls lite extra med minnen och som blir Weras egna stund. 

Minnen vi minns och som vi plockar fram. 
För all tid och alltid i våra hjärtan. 


0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Wera, bakning, blommor, födelsedag, grillning, kladdkaka, lila, mat, saknadeunge, Åby Handelsträdgård, älskadföralltid

Föreläsningarnas dag

Sess, Cecilia, och jag har idag tillbringat hela dagen med föreläsningar inom MIK-området. 
Mysigt att få vara med min kära kollega som jag en gång delade klass med på Råsslaskolan under fem års tid. 
Många bra och givande talare. 


(null)
Gillar ljuskällor

(null)

(null)

(null)
Glada och förväntansfulla. 

Jag tar gärna bilder av föreläsningar för att lätt kunna titta tillbaka på och kanske reflektera lite kring. Det blev många bilder att blicka tillbaka på efter all inspiration...
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Mat med utsikt över fotbollsplan och min fina Cecilia som sällskap.  

(null)
Burrigt och friskt när vi gick tillbaka till cnema. Vi stannade framför porten där jag hade bott ett par år. 


Är min telefon smart?
(null)

(null)(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Handfasta råd att äga världen. 

(null)
Många fina bilder. 


Idag blev det frisk promenad från jobbet till cnema, till och från lunchen och sedan tillbaka till skolan där bilen stod parkerad. Hade nog nästan tänkt mig en tur på crosstrainern, men det blev att åka hem till värmen och göra pizza. Sedan blev det en vals i tvättstugan innan det blev en liggande yogapose i soffan med en "ny serie".  

Många fina små meddelanden har dykt upp under dagen och jag blir varm av alla som såg Sofias Änglar igår och skrev några ord. TACK!

Den 17/3 är det dags för Spin of Hope runtom på många  träningsanläggningar i Sverige. På Friskis & Svettis Ingelsta, Norrköping kommer det förutom en massa härliga spinningtimmar även bli träning för de yngre, ansiktsmålning och pärla BU CANCER-armbanden. Vi behöver en massa flinka fingrar som hjälper oss med tillverkningen av dessa fina armband, så har du möjlighet kom gärna och pärla!
Vi är redan på dag onsdag i morgon. 
En viktig dag. 
Vilka änglar

Ikväll så gick programmet av stapeln som jag och många fler har väntat med spänning på även om vi sett resultatet redan. Jag såg ett inlägg på Facebook om att Sofias Änglar sökte familjer och då skickade jag in en anmälan. Inte om mig och min familj, nej nej det skulle aldrig falla mig in. Den första familj som helt klart kommer allra överst på listan är den familj som vi mötte för snart åtta år sedan på barnonkologen på US Linköping, BOND. 
Vi satt med öppen dörr ut mot korridoren för att få någon form av verklighetsanknytning genom att kanske se en glimt av någon människa utan vit eller blå rock (sjuksköterskor eller läkare). Plutten gick förbi och det var precis det jag ropade. Plutten, Johan Wernersson, som jag hade gått på dagis med sedan 4-års åldern och sedan i samma klass sedan 4:an upp genom högstadiet. Hur kan man bli glad att se någon man känner igen på ett sjukhus för väldigt sjuka barn och som med lite förnuft borde ha insett satt i samma rangliga cancerbåt som oss? Livet är verkligen inte normalt när man är drabbad som familj utan man reagerar bara helt enkelt. Vi satt med vår Wera och hon hade då inte långt kvar och denna familj hade nyligen påbörjat sin lååååånga cancerresa. En resa som än så länge inneburit tre behandlingsomgångar på Tuva, en rätt så nystartad cancerbehandling på mellandottern Emmy som dessutom fick diabetes 1 och som på något mirakulöst sätt ska hålla igenom vardagen. 
Tänk att Sofias Änglar valde dem, TACK 💗💗💗

Tuva fick ett eget rum...
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Köket ett ansiktslyft...
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Badrum med bad...
(null)

(null)

(null)

(null)

Uppfräschade rum till de andra tjejerna...
(null)

(null)


...och ett härligt vardagsrum. 
(null)

(null)(null)
Tack för att ni hjälpte dem!!!


(null)

Jag blev bjuden på måndagsmiddag och sedan blev det soffmys hemma hos familjen Wernerssons och vi såg programmet tillsammans. Sååååå fint teamet hade skildrat denna härliga och positiva (trots bakslag och motgångar) familj. Tack Linda, Tilde, Emmy och Tuva för maten och soffsällskapet till ett superfint SOFIAS ÄNGLAR!
Tänk vad livet kan hanteras och vara olika och hur viktigt det är att leva här och nu och göra det bästa av det man har. I övermorgon skulle vi haft en 15-åring här hemma att fira... Vi firar ändå på vårt lilla sätt fastän Wera inte är med oss som hon borde. 

Tacksam över det jag har, fastän jag vill alla mina barn hos mig här. 
Visa fler inlägg