Mat i olika former

Igår var jag på Vila för en god möteslunch med Inca och Anja och på kvällen var jag nere hos Kristina för att käka räkor och dricka rosé. Idag lunchade jag med Linda i Linköping och kvällen spenderades med Marie, Pamela och Ulrika först hemma hos Marie och sedan vidare till Vila för god mat vid Strömmen. 

 
 
En fin lunch med utsikt över vattnet och Norrköping. Så härligt att kunna sitta ute och äta när det är sommar. En liten kort tur genom Karl Johans park med bland annat kaktusplanteringen som varje år byter motiv.
Istället för en blomma när jag skulle bort till Kristina så blev det en flaska Barefoot Bubbly och en ljushållare som en liten kul grej.
 
 
 
 
Fortfarande ovan att se mig själv i kort hår oc dessutom plattat. Det var väldigt många år sedan som jag gick iväg och klippte mig och stylade/fixade till det. Jag är nog en halvlat/hellat människa när det kommer till smink och hår, det ska gå snabbt.
 
I morse tog jag det riktigt lugnt, satte mig vid köksbänken där jag tog mitt kaffe och mina mackor.
 
 
Linda och jag lunchade på IKEA-huset innan vi åkte på ett möte för Barncancerfonden Östras räkning. Buffe' betyder mycket mat...
 
 
 
 
 

Så mycket gott jag har stoppat i mig sista dygnet och fått ha underbart sällskap av olika viktiga människor i mitt liv. 

Tack för allas sällskap!
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Mat och Bak;
Taggar: Barncancerfonden Östra, Kaktusplanteringen, Karl Johans park, Linköping, Mat, Norrköping, Vila Bar&Kök, hemmet, köksbänken, rosé, räkor, vänner

VikboVändan - semestermål

Att ha mål i livet kan ibland kännas som ett måste eller som en morot om vardagen känns tuff. Att målet dessutom innebär små mål på vägen är ju en vinst i sig. 

 
Jag har ett finfint semestertips till ALLA,  anmäl dig till VikboVändan! Detta är ett matmarathon på 43 km ute på Vikbolandet utanför Norrköping ett varv mellan gårdarna mellan de vackra fälten. Det fina med detta härliga lopp är att det kan joggas/springas eller cyklas runt och det finns många smakprov på de lokala delikatesserna om man tar sig tid att stanna. Jag och Johan har cyklat detta två gånger tidigare och är självklart anmälda i år igen. 
Nu har jag så smått kommit igång med träning som passar mig just nu. Jag kör min egen lilla #utmamingjuni17. Jogging som kondition i drygt en halvtimme blev det idag och sedan några övningar på gräsmattan. Det fick bli lite lugnt då jag redan dragit på mig värsta träningsvärken efter Elminas välgörenhetspass i Ljuraparken igår.  
 
 
Min #utmaningjuni17 kort och gott:
låg planka
armhävningar
situps 
 
 
 

Den 12/8 är ett datum att boka i semesterkalendern. Ett bra semestermål på flera sätt. 

 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Lopp;
Taggar: Adidas, Lopp, Salming, VikboVändan, Vikbolandet, cykel, jogga, matmarathon, min #utmaningjuni17, mål, springa

Träningsglädje

Dagen spenderades vid Bråvikens norra strand med stekt strömming och potatismos till lunch på Sjöstugan och sedan med en kopp kaffe ett stycke därifrån. Jag blev mätt och belåten, men mitt andra sinne kan nog aldrig bli mätt. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo vid vattnet, se småbåtar och fartyg passera och en och annan vattenskoter swisha förbi. Årstidernas växlingar som så tydligt visar sig vid vattnet.

 
 

Snabbsväng hem för att byta om till träningskläder och vara med på ett välgörenhetspass som Elmina Saksi skulle hålla i Ljuraparken, Norrköping. Ett pass där valfri summa kunde Swishas till nummer: 0739688937 och på så sätt stödja Gabriels behandling i Tyskland. Alla kan lämna ett litet bidrag. Förhoppningsvis kan de hjärntumörer som inte cytostatikabehandlingen här i Sverige biter på få sig en riktig fight av den behandlingen, men där betalar inte svensk sjukvård... 

Träning för en god sak och som dessutom var så skoj i den vackra kvällssolen - träningsglädje helt enkelt. Glädje att se alla kämpa, liten som stor. Vi körde i små lag och jag körde med fyra andra tjejer/kvinnor där jag kände igen tre av dem. Kul och vi kämpade väl tillsammans och tack för att jag fick föreviga er!

 
 

Tack till hela familjen Saksi som så fint ordnat med bra träningspass, fina skyltar och sett till att vi fick smaka på olika nyttigheter och vinnarlaget vann fina strumpor. 

Elmina, du är en varm och hjärtlig tjej!

💗💗💗
 
Kärlek till Gabriel och hans familj, känner så med er. 
 
 
 
Visa fler inlägg