Påskägg för en god sak

Påskägg för en god sak med plats för goda saker eller varför inte med en liten tête-a-tête till köksbordet som då blev en egen liten för tidig påskpresent till mig och för familjen att kunna njuta av inför och under påsken. Ett litet glasägg från Majas Cottage som jag hittade på Vera Design & Interiör igår när jag köpte den fina plåtpåskhönan. För en god sak då en liten del går till Barncancerfonden och det tycker jag är fantastiskt fint gjort av Majas Cottage. Ett litet gulligt ägg i glas som är fint att även ha tomt och stängt. Lite känsla av Fabergéägg får jag allt.

 
 

I hemmets värme slår de små blommorna ut på löken tête-á-tête snabbt. Det är tur att Åby Handelsträdgård ligger nära när jag behöver byta ut dessa små lökar. 

Jag måste nog köpa ett ägg till för att ha lite godis i bredvid. 
 

Jag flög inte likt de tranor som låg jämsides med oss på E4:an, men det flöt på riktigt fint i morse i bilen till Stockholm. Jag kom till och med hela 40 minuter för tidigt till dagens styrelsemöte för Barncancerfonden. Så bra nästan flög det på vilket man aldrig vet i morgontrafiken där det också kan stå helt stilla vissa gånger och då måste ta till på restiden. 

Jag hann få kramar innan mötet skulle dra igång av alla runt styrelsebordet och ett fint armband av Janica som hon hade gjort med lotusfröpärlor och ett Aum-tecken. Så roligt att få något som någon fin människa man känner har gjort med kärlek. TACK 🙏🏻

 
 
 
 

Riktig fredagskänsla med tacomys får avrunda jobbveckan. 

Trevlig helg!
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i För en god sak, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: Armband, Aum-tecken, Barncancerfonden, Förengodsak, Godis, Inredning, Inspiration, Lotusfrön, Majas Cottage, Påskägg, Stockholm, Styrelsemöte, Tranor, Tête-á-tête, Vera Design & Interiör, Ägg, Åby Handelsträdgård

Lite mer påsk

Jahopp då har jag varit hos Optiker Persson idag efter jobbet igen. Karin har backat bandet för mig och nu ser jag med linserna bra på håll och får vackert nöja mig med läsglasögon för att kunna läsa på nära håll. Nu ska jag även känna efter i ögonen när det känns torrt, ute och/eller inne, för det kanske måste till en annan typ av lins då jag tror att mina ögon är en aning för torra. När jag sedan hittat rätt så hoppas jag närsyntheten går att fixa så att jag slipper ha glajjer när jag ändå har linser på mig. 

 
När jag ändå var inne i stan så tog jag självklart en sväng in till Vera Design & Interiör. En påskpresent inhandlades till mamma och Uffe för jag vet att hon gillade en påskpryl och hade nämnt den för mig. 
 
 

Tuppar och hönor finns hos mamma och Uffe, men jag vet att min kära mor tycker om att pyssla i hemmet. Tuppen utanför har funnits med i alla år jag minns och behöver kanske en ersättare i plåt som tål lite mer väder och vind. 

 
Påskpynt har jag inte så mycket av, men lite  kan inte skada att köpas in då och då. Till mig själv köpte jag bara två små saker som kommer bild på till i morgon. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgondimman var magisk över Bråviken i morse när jag åkte till jobbet. 

 

Det enda jag tränade idag var på mitt handstående som nästan inte går att se någon progression i. Väggen bakom är kvar och jag använder mig av wall walk för att komma upp, komma uppochner. 

 
 
 

En vecka kvar till påsklov. 

🐥🐣🐥
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: Bråviken, Dimma, Handståendeövning, Hemmet, Höna, Inköp, Inredning, Påsk, Påskpresent, Påskpynt, Träning, Vera Design & Interiör

Yoga

Efter jobbet så åkte jag hem till min fina yogatwin Carina för att få hjälp med anmälan till Prana Festival i Göteborg. Jag ville gå på samma klasser och litar på att Carina kan det där. Passa på nu alla mina yoganyfikna vänner och häng med oss till västkusten på en yogahelg! Alla nivåer på yogisar, det är din egen resa som räknas. 


En fin gåva fick jag där vid köksbordet, ett armband med eternitysymbolen, ett yogaarmband, så fint och så glad jag blev en helt vanlig onsdag. Nora bjöd på egengjord sushi där jag satt vid köksbordet innan jag skulle vidare på kvällens yogapass. 
 
 
 
 

Det blir mer yoga och det ska bli så stärkande, spännande och skoj. 

 
 
 
Visa fler inlägg