Istället för en blomma

Vi var borta i kväll på lite Valborgsmys hos min gamla barndomsvän Linda. 
 
Igår dök jag på "istället för en blomma-grej". Ett vitt hjärta för att värma choklad i och sedan kunna doppa någon frukt eller bär i. En väldigt enkel modell av chokladfondue. Tror dock att chokladen nästan först måste smältas i micron eller i ett vattenbad på spisen, men det återstår för Linda och Rickard att ta reda på. 
 
Ljusgrejer gillas nästan alltid av mig. 

Inte snyggaste paketet direkt, men med kärlek och omtanke. 
 
När jag ger bort saker är det lite extra roligt att köpa till så att grejen kan testas direkt. Nu tror jag min kära vän, som vanligt, har allt ordnat för en trevlig Valborgsmiddag utan att detta behövs. 

Plusgymnasiet skänker till Barncancerfonden Östra.

Ikväll hade Plusgymnasiet en galakväll på Skandiateatern i Norrköping, där deras stylister och frisörer arrangerade en modegala

Varje år samlar de in pengar till välgörenhet och i år hade de valt att samla in till Barncancerfonden Östra. 
 
Fantastiskt när ungdomar hjälper andra ungdomar och barn. 
 
Så roligt att få vara med på och se ett gäng duktiga ungdomar uppträda på olika sätt. 

Fartfylld dans, coola frisyrer och stylingar fyllde teatersalongen. Ballongerna symboliserade att det var för barn och färgrikt, fin symbolik.
 
Svängde förbi gymmet på vägen hem efter denna trevliga kväll, som får mig att le inombords åt människors genuina generositet och i detta fall unga vuxna gymnasieelever. 
 
Tack till er och era lärare!
 
 
En dubbelhaka och en mils lite lugnare PW blev det på Friskis löpband.
 
#DetoxYoBody
Urdhva Mukha Paschimattasana
 
Skön-ond avslutning där mina hamstrings kändes tio centimeter för korta och armarna likaså. Träningsvärken har börjat göra sig till känna efter gårdagens efterlängtade gympass. 


0 kommentarer
publicerat i Allmänt, För en god sak;
Taggar: Barncancerfonden, Barncancerfonden Östra, DetoxYoBody, PW, Plusgymnasiet, frisörer, förengodsak, löpbandet, stylister, träning, yoga

Tillbaka på gymmet

Efter nästan sex veckors vila från gym- och passträning var det äntligen dags att testa på vad armar och ben höll för på Friskis & Svettis Ingelsta, Norrköping. Lugnt och fint körde jag försiktigt, försiktigt igång efter uppvärmningen. Jag körde på de maskinerna nedan 3 gånger 12 och där det var vikter att välja så tog jag väldans lätta.
 
Hamstrings 
 
Bröst
 
Brutalbänk 
 
Framåt och bakåt i dessa vingliga balanskrävande straps, eller vad de kan heta. 
 
Tillbaka på det gröna gummibandet, men #nevergiveup. Ajajaj i händerna efter övningarna. 
 
Triceps
 
Rodd
 
Latsdrag
 
De tre från lite avstånd. 
 
Kvällens Yoga Challenge 
DetoxYoBody
Navasana 

Det är nog som en drog det här med träning. Jag mår bra och blir så glad av det. Riktigt må-bra-känsla i kroppen efter träningen.  Träningsvärken får jag på köpet efter denna alltför långa träningsfrånvaro. Min #utmaningapr15har fått ligga och vila sig också, men jag hoppas att någon tog den till sig och har kört den i april. Här kommer den som en liten påminnelse och jag kommer försöka trappa upp med den i maj månad också.
  
Vad får dig att må bra och bli glad?


0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: #utmaningapr15, DetoxYoBody, Helly Hansen, Navasana, glad, gymmet, mår bra, träning
Visa fler inlägg