Repris på fin runda

Denna fantastiska morgon gick vi en timme tidigare för att det skulle vara mer behagligt. Med HellyHansen-kläder köpta under segelsemestern på Sail Öland, Nike-skor, UP24, telefon och solbrillor gav jag mig iväg för att hämta upp Viktoria. Det fläktade skönt och asfaltsrakan innan vi svängde av in på grusvägen var det kraftigare motvind. Rundan stannade på drygt 10 km och det kändes bra i benen efter gårdagens löpbandsträning. 
Det blev nästan en intervallPW eftersom vi gjorde många fotostopp under rundan. Här kommer ett gäng bilder från morgonen. 

Dagens outfit. 


Viktoria i motljuset. 


Linfält


Tistlar 

Vacker byggnad. 

Gammal stenmur. 

Stor röd och fin lada. 

När jag fotade ladan ovan. 
Foto: dahlarna blogg

Hade någon denna tidiga timma sett oss sittandes i dikena så hade de nog undrat...

Dessa morgonPWs kommer jag verkligen att sakna när vardagen drar igång igen, men jag lever här och nu och fortsätter njuta in i det sista! De laddar verkligen mina batterier. Vad laddar dina?

0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: HellyHansen, Jawbone, Nike, PW, RayBan, Sail Öland, UP24, träning

Testar mitt UP24 träningsarmband

Tidig morgon även idag på gymmet för att testa min nya leksak Jawbone UP24. Enligt appen som är kopplad till armbandet hade jag sovit lite drygt 5 timmar. Ville se om den registrerade om jag lunkade på löpbandet och det gjorde den. Den fungerar alltså precis som en stegräknare även att man inte förflyttar sig och det blev drygt 11000 steg på bandet på distansen 10,21 km. Jag har satt in som mål att varje dag ta 10000 steg, så resten av dagen ska jag väl bara loppa mig:-)
Försökte fota mig själv i speglarna...
 
Det var varmt och klibbigt idag på gymmet och det gick åt en flaska vatten under passet, men jag som inte varit någon svettare tidigare var så nöjd att jag hade svettdroppar på benen. Joggade på ett band så att jag hade koll i en spegel på hur jag såg ut och det hjälpte mig att lyfta upp jogga mer rätt med fotisättning, axlar och överkropp. Skönt att träna i shorts och linne i funktionsmaterial när det är varmt. Dagens outfit gick i färgen turkos från HellyHansen, men det är nästintill omöjligt att se på bilden.
 
Gillar träning och armband, alltså gillar jag träningsarmband.
 
Nu är det bara två veckor kvar till Atea Norrköpings Stadslopp och jag vet nu i alla fall att trots fyra veckors liv i sus och dus kommer jag att ta mig runt 10 km om ingenting oförutsett händer. 
0 kommentarer
publicerat i Lopp
Taggar: Atea Norrköpings Stadslopp, Friskis, HellyHansen, Jawbone, UP24, friskisosvettis, gymmet, jogging, löpband, träning

Allt har nästan blivit träning idag

Efter en sen kväll ställde jag klockan på 05.55 för att åka med Viktoria in till Friskis & Svettis. Stod på crosstrainern först 20 minuter och gjorde ett FatBurnpass och sedan körde jag ett 20 minuters FitnessTest. Testet talade om för mig att jag i alla fall var above average... Kul att prova de olika funktionerna som finns på trainern. Avslutade med 20 minuter styrka på mattan där jag loopade mellan pushups, rygglyft, planka, sidoplanka, situps och crunches 10 av varje gånger 3. Tufft att ha haft semester från gymmet, men skoj att vara tillbaka. 


Sedan lite sidlyft...

...och lite fler rygglyft. 

Övar balans som sista grej innan stretch. 

Det var lugnt och skönt på gymmet denna måndagsmorgon. Bra musik i högtalarna gjorde att jag slapp att gå med egen musik i öronen. 
Efter gymmet åkte jag ut till en sjö, Skiren vid Stafsjö, och träffade Cecilia. Vi gick runt sjön på ett par km och passade på att långbada från en egen klippa. Det var behagligt att gå i skogen runt sjön för det var en hel del skugga och lite fläktande vindar samtidigt väldigt mysigt att få prata med min kära gamla kollega. 
Under eftermiddagen blev det poolhäng hemma. Min älskade dotter roade sig med att ändra namnet på vår pool, men vi är glada att hon pillade för nu är den i stället märkesfri. 

Lek med bokstäverna. 

Ett besök på MediaMarkt resulterade i två stycken Jawbone UP24. 

Träningsaband till mig och min man som  ska bli himla roliga att börja använda.

 
Vi valde båda färgen Onyx. 

Armbandet ska kunna logga sömn, träning och mat så att man kan ställa in sina individuella mål. Det ska bli skoj att lära sig denna lilla tekniska pryl som även är riktigt snygg och kommer smälta in med andra svarta armband på min handled.  


0 kommentarer
publicerat i
Taggar: Friskis, HellyHansen, Jawbone, Nike, UP24, crosstrainer, gymmet, skogspromenad, styrka, teknikprylar
Visa fler inlägg