Åka mot guld

Att få börja morgonen med en vacker soluppgång när jag svängde ut och mot jobbet, som att åka mot en guldskatt. Gatubelysningen var fortfarande igång, men morgonens ljus innan jag kom in till stan var verkligen vackert. 

(null)

(null)
Som en guldskatt
 
(null)
Det spökar på Bergsbron. 

På Bergsbron hade det lagom till Halloween hängts upp stora spöken i gatlyktorna och de dansade på i vinden. Verkligen rätt stämning när det lite grådassiga Norrköpingsvädret tog emot mig med regn i luften. 

Alwa och jag lunchade på Napoli, kvarterets pizzeria där jag tog deras goda sallad med varm kyckling, varma brödsnittar dippandes i tzatziki. Mätt och belåten fortsatte eftermiddagen tills jag slutade och skyndade iväg för ett möte...

Lite matshopping och övningskörning i många av stadens ännu fler möjliga rondeller/cirkulationsplatser. I Norrköping kan man lära sig körning i dessa, för staden är fullproppad av dem. 

(null)
Här var julbelysningen igång såg jag under vår rondellövningstur. 

Kvällspackade för en kort sväng upp till fjällvärlden efter jobbet i morgon. Därefter blev det lite "wild thing" och styrka med avslutning i crow pose. 

(null)
Det går iallafall snabbt att packa. 

(null)
Wild Thing

(null)
"Kråkan" Crow Pose

(null)
Jag gillar bjudgodis med papper. 

(null)

Små söta spöken och pumpor och häxor har besökt oss för "lite bus eller godis". Modiga barn som vågar sig in hos oss med vår vakthund. 


Happy Halloween
🧡🖤🎃🖤🧡

Busfika

Libanesisk lunch med min fina dotter förgyllde en dag som annars sprang iväg med en massa matte. 

(null)
Gott med alla röror. 

(null)

Ett snabbstopp på Ica Maxi för inköp av lite kvällsfika till BOND. Alwa och jag åkte över till Linköping i det mörka regnrusket. Den här årstiden med regn och mörker är inget som jag föredrar, men det är väl ett sätt att uppskatta vinterns snö när den väl kommer och ljusar upp i mörkret. 

(null)
Laddade med godispåsar från HaugenGruppen och fika tog vi hissen upp till 15.

(null)
Trevligt att välkomnas på en massa språk. 

(null)
Råttsvansar, spindlar och fladdermöss satte lite busstämning. 
Glömde ta en bild på trädet som jag pyntade med pumpagirlang, men det blev så snyggt. 

(null)
Färska frallor är gott till kvällen eller att ha när man som "inlagd" vandrar sömnlös på natten i korridoren. 

(null)

(null)
Busgott och enkelt 

Barncancerfonden Östra försöker tänka på att lite frukost, fika, lite mat eller som även ikväll då det bjöds på massage till inneliggande föräldrar är små men värdefulla saker i en väldigt ansträngd/instängd/orolig/psykiskt stressande period då ens barn behandlas långa perioder på sjukhus. 
Tänk ändå att vi kan få så många ideella männsikor som vill kunna hjälpa och stötta på sin fritid, men det är ju klart vi har själva varit i liknande situation. Man kan stötta på olika sätt i en förening och det är superhärligt att kunna få stötta en annan familj som precis påbörjat sin barncancerresa eller som jag vet familjer som inte verkar komma ur den. 
(null)
Filmer skänkta och jag har vattnat. 

(null)
Alltför många gånger har jag gått här...

(null)
Det känns ändå viktigt och bra att vi kan göra små insatser och tillsammans så blir dessa mindre insatser många eftersom styrelsen, stödgrupperna och andra engagerade medlemmar hjälper till så fint med att göra goda insatser. 

(null)
Igår bytte jag yogaklass för då behövde jag meditationen. 
Härligt och lagom flöde efter en riktigt lååång dag. 

(null)
Busenkelt att bara följa Adrienes röst. 

Bus kan gärna bara få vara goda. 
Små citroner

Gula små citroner och årets glögg di Limone 2018 nästan som ett sommarstilleben, men det är närmre jul så jag bestämmer att gult och blått blir årets accentfärg här hemma till jul ;-)


(null)

(null)

Fick tipset att glöggen, som förutom glöggkryddning har en smak av citron, timjan, rosmarin och basilika, är god att blanda med bubbel. Det kanske måste provas iallafall även om jag föredrar drycken varm. 

(null)
Trots den sena timmen jag kom hem så gick Johan ut och bytte till vinterdäck. Nowa smyger runt...

(null)
...eller svischar förbi som en vålnad. 

(null)
Överraskad med en annan dryck jag uppskattar. Ett glas rött tycker jag kan vara väldigt gott och trevligt till mat eller till ost och småplock. Tack Kerstin, den här tar jag med på semestern. 

(null)
Meditation med Adriene, en perfekt avslutning på måndagskvällen. Höstlov för många kan jag ju säga fastän vi håller öppet och igång. 
Nu mot tisdagen. 


Visa fler inlägg