Kulturnatten

Kulturnatten för 21 år sedan träffades Johan och jag ute på krogen och för 20 år sedan gifte vi oss i ett strålande och varmt septemberväder. I Kvillingekyrkan hölls vigseln och bröllopsfesten hade vi ute i Abborreberg. Blommor och dekorationer gick i orange och grönt, pumpor och rönnbär från naturen plockades in. 

Idag fick det bli en bukett i repris från igår att ta med till kvällens middag. En bukett som får mig att tänka på de färgerna vi hade valt som tema till bröllopet. Färger kommer och går i inredningen och likaså material i kläder. Häromdagen chockades jag lite över de Musse Pigg tröjor som en affär hade och över att det fanns massor med sammet på galgarna, men det är bara att inse att allt kommer tillbaka i cykler, med nya snitt och med andra namn för exempelvis senapsgult eller lejongult. Såhär års är det i blomväg i och för sig mycket i höstfärger. 

Skogen för hundpromenad och direkt efteråt en joggingrunda. 

Kulturnatten har börjat och vi tog oss en promenad genom den otroligt vackra staden på väg till middag. 

Så gott och trevligt att jag missade att föreviga huvudrätten. 

Nu är vi tillbaka och är kulturella efter en god middag med fina vänner. Blues Dynasty spelar. Jenny och Totto spelade i Kvillinge kyrka för oss för 20 år sedan, så därför är det lite extra kul. 


Kul tur på stan KULTURNATTEN. 

0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Blues Dynasty, IMPULS, Knäppingsborg, Kulturnatten, Norrköping, Träning, jogging, middag, skogen, teater

Kalasfredag

Fredag är väl lite av kalaskänsla hela dagen? Man går i en härlig känsla av stundande helg, alla är lite mer glada om än kanske liiite fredagströtta, men fler leenden delas nog generellt ut en fredag. Lag 9 delade ut lite fredagskärlek till resten av personalen i form av enkel fredagsfika. Catrine hjälpte mig att leta fram några ljuslyktor. 

 

Kransar och frukt

 

Snabbfika innan jag skulle få avkoppling hos Maria på HälsoStund. 

 

 
 
 
 

Före och efter, skönt med fransar som man slipper mascara till.

 
 
 
 

Den som väntar på något gott... Kö för att komma på kalas i Söderköping. 

 

God middag hos Madelene och Bosse och fyra fina tjejer. 

 
 

Söderköping är fint i kvällsljus också och det var en skön kväll som jag hoppas upprepar sig även i morgon då Norrköping har Kulturnatten och då skulle det vara extra nice med uppehåll under kvällen och natten då många är ute på kulturrunda i hela stan. 

Halvnice att stå uppochner efter all god mat och dryck. 
 
 
 
 

Kalasmysigt och kalasgott en riktig kalasfredag. 

 
 
 
 

Laddad


Fräsch räksallad även idag på Fiket. 

Bild från Pinterest som jag fick av sonen och den hade passat perfekt att ha på väggen i de båda klassrummen under det arbetsområde som jag just nu sitter och bedömer, Periodiska Systemet. 

Efter jobbet så var det att ladda. 

Ladda paddan och ladda upp inför kvällens möte i uterummet. Mycket och många kloka tankar har stötts och blötts.

Vilodag efter mötesdagen.

Visa fler inlägg