Rullar på

Jobbet känns skoj och jag får dagligen lära mig nya saker eller utveckla min lärarroll i mitt möte med alla elever. Det känns givande och kul att få så många nya kollegor att lära känna. Idag firades AnnaLena med att hon själv bjöd på förmiddags fika. Det såg smaskigt ut, men ståndaktigt tackade jag nej och tog enbart en slät kopp nybryggt kaffe. 

(null)

(null)

(null)

En snabb sväng in till Friskis på väg hem från jobbet bara för att klara av 3,5 km i joggingtempo på löpbandet. Sedan hem och vända uppochner på mig själv innan den supersimpla kvällsmaten skulle fixas till.
  (null)
Färdig pizzabotten, färdigriven mozzarellaost och in i ugnen en stund. Skinka och ruccola och svartpeppar toppades det med efteråt och det smakade finemang. 

(null)

(null)
Pizza under grönt täcke. 
Jobbet rullar på och nu kan jag väl ändå säga att löpbandet rullar också på?!Som bomull

Ett mjukt täcke hade bäddat in vårt hem när jag klev ut i morse för att åka till jobbet. Här skulle jag vilja stanna upp för en stund, få vara ute och promenera runt i vår vackra vintervita natur. 

(null)
Som en mjuk bomullssits. 

(null)
Älskar vitt


(null)
Älskar kaffe också och tokgillar min nya kaffekopp. 

(null)

(null)
En fika innan matshoppingen är stärkande. 

(null)

(null)
Att stå uppochner är stärkande också för mitt knoppsliga självförtroende, för huvudet alltså. Det går bättre och bättre, men det är långt kvar innan jag ens törs tänka tanken att släppa väggen med ett par decimeter. 


Utmaningar för sin egen skull är bra att ha, tycker jag. 
Jag har ett par stycken; handstående, en halvmara igen eller en kanske till och med en helmara.
Har du någon?


0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: halvmara, handstående, helmara, hemmet, mål, snö, träning, uppochner, utmaning, vitt, yoga, älskasnö

Måndagsfys

Efter en lång dag med jobb på både skolan och Friskis var det riktigt skönt att få träna. Jag påbörjade min väg tillbaka upp på löpbandet efter flera månaders vila från löpning. Hade bestämt mig innan för att bara ta 3 km och sedan gå den tid som var kvar upp till 30 minuter. Det kändes helt ok och min tanke nu är att öka 0,5 km vid varje tillfälle om det känns bra. Jag vill långsamt komma tillbaka till lite långdistanser igen och kunna ta mig ut på traillöpning som är skoj både dagtid och kvällstid med pannlampa. Lite styrka på gröna mattan efteråt kändes skön och välbehövlig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Min #utmaningjan18 och framåt ska jag försöka fokusera på löpning och lite styrka på både gymmet och på mattan. 

(null)
Gammalt möter nytt på spisen. 


En fläskytterfilé fick sig en snabb stekyta innan den dränktes i rödvin, buljong och lite kryddor för att stå och puttra på spisen. Gammal ärvd och tung gryta möter praktiska Eva Solo som både är lätt att förvara och väger nästan ingenting. 

Matlåda, here we go!
Vad ligger i din?
Tips emottages om enkla vardagsrätter , tack!

0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Friskis, annasiwerutmanar, gammalt möter nytt, hemmet, joggar, långkok, löpbandet, matförslag, matlåda, mattips, min #utmaningjan18, styrka, tips, träning
Visa fler inlägg