Tisdagsmöte, träning o trevlig tulpanbukett

Jobb som avslutades med ett lagmöte innan jag åkte hem och njöt av uterummet med ljusen och den fina tulpanbuketten som grannen Vivvi var förbi med häromkvällen. I uterummet är det svalt om man jämför med det övriga huset och blommorna trivs nog allra bäst där medan jag tycker om den värme som vi har. 

 

Mina vänner vet att jag älskar vitt. 

Enkelt, stilfullt och fräscht och här kom visst hemslöjdskronan med på ett hörn också.
 
 

Sista dagen på #YogaRevolution och jag känner redan att jag kommer sakna Adrienes yogastund med tänkvärdheter och med glimten i ögat. 

En skjutsning och ett telefonmöte klarades av innan jag avslutade kvällen med min #utmaningjan17 även den avslutades idag.

Det är så skönt att kunna ha något att ta till om man inte känner för att chilla i soffan efter jobbet, men inte orkar/vill åka till gymmet. Jag kan helt enkelt träna vart jag vill med några få övningar och denna månad har jag fokuserat mest på Core/Överkropp/Bål.
 
2 varv:
70 s planka
20 armhävningar
35 rygglyft 
35 situps
35 tricepslyft första varvet med raka ben och det andra med avlastning om man vill
35 höftlyft ena varvet med knäna ihop och det andra med en fots mellanrum
 
 
 
 

Hemma behöver inte betyda helt ledig från träning. 

Avslut behöver heller inte betyda slut utan det kan vara början på eller fortsättning på något nytt.

 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: #YogaRevolution, Möte, ljus, min #utmaningjan17, tulpaner, uterummet, yoga

Krispiga tulpaner

Det är lycka att ha krispiga tulpaner här hemma från Åby Handelsträdgård och det är ren och skär lycka att få träna. 

 

För tillfället är inredningen lite mer färgrik i köket med sin rosa färgskala. 

Vilken lycka att få en plats på både Core och Indoor Walking med Heléne. Corepasset påminde mig mycket om en lite uppspeedad yogastund och IWn hade jag nästan glömt varför jag jämt älskat så mycket, skonsam samtidigt så jobbigt skön med kondition, balans och styrka. 

 

Efter kvällens värderi på Friskis så tog jag mig tid för egenyoga med #YogaRevolution #yogawithadriene vilket kändes så stretchande skönt. 

 
 
 

Tulpaner och träning är vackert på olika sätt!

 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: Core, Design House of Stockholm, Friskis, IW, Indoor Walking, Inredning, Tulpaner, YogaRevolution, krispiga, köket, rosa, träning, värderi, yoga, Åby Handelsträdgård

Frukostmys och frostpromenix

Söndagsfrukosten nästintill lika lång som lördagens slappa stund. Helgfrukostar när man har tid är väl något av veckans höjdpunkt. Massor med kaffe och samtal. 

Vi blev kvar vid frukostbordet tillsammans med min syster och sambo en stund innan det var dags för dem att packa in sig i bilen för återförd till Västkusten igen. Vi tittade lite på nytt datum för att träffas innan hejdå-kramar utdelades. Att ha en syster är fint, men lite sorgligt att det inte är i samma by/stad för jag skulle vilja kunna träffas oftare. 

Frostig skog tog emot oss när vi traskade påpälsade rakt ut i vår härliga natur. Idag tog vi ett rejält högervarv och fick en massa frisk luft. 
 
 

Mamma hade bakat bröd. 

 

Bara för att hon kan bada så gör hon det. 

 

På Herrsjön gick hon iallafall torrtassad och hann komma upp medan jag stod på mina tassar mot ett träd. 

 

Så vackert gråvittonad vandring genom skogen över bergen som bjöd både på slalomåkare vid Yxbacken och långfärdsskridskoåkare på Lillsjön. Jag gjorde såklart en liten contribution to all sport med en Tree Walk vid Herrsjön. 

 

Min #utmaningjan17 har jag gjort några gånger, men den mesta hemmaträningen har varit #YogaRevolution som givit både styrka, balans, andning och en del skratt.  

Utmaningjan17 blev vår uppvärmning på gröna mattan innan vi gymmade en stund Alwa och jag. 
 

Lyx att ha rester som oxfilé att bara skära ner med lite gräddädelost och créme fraiche tillsammans med pasta. 

 
 
 
 
Pasta är en bra uppladdning inför en ny vecka!
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Mat och Bak
Taggar: Dogue de Bordeaux, Friskis, Helly Hansen, Herrsjön, Lillsjön, Rester, Träning, familjen, frost, frukost, gymmet, min #utmaningjan17, nybakat bröd, promenad, skogen
Visa fler inlägg