Fikastund

Eftermiddagens mötesrum byttes mot ett grönskande mötesrum lite utanför Norrköping vid Ensjön. Hemma hos en glad och energisk pensionär i en liten stuga hon köpt när hon gick i pension. Här har hon sin dröm med att då styra och pyssla och närheten till sjö och sitt hem. 
Vi bjöds på smörgåsar och nybakade kakor till kaffet på loppisfynd. Det riktigt sprudlade och lyste om henne när hon berättade om sitt projekt. Sådan livsglädje och energi skulle vi alla ha. Med ett leende i kropp och själ for jag vidare för en lååång massage med fint samtal innan skogspromenaden kallade. 

(null)
Grönskande grönt

(null)
Under entrétaket satt en välkomnande bonad. 

(null)
Litet och gulligt och fullt möblerat med loppisfynd och färgsatt med färgrika textilier. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Så mycket gott fika. 

(null)
Härlig dasskonst

(null)
En klätterväxt från arbetslaget. 

(null)
Charmigt till tusen. 

(null)
Tack för allt gott och tack för den mysiga inbjudan. 

(null)
Gult i skogen. 

(null)
🖤 - björk

(null)
Nowa sätter sig snällt så att rådjuret bakom granen lugnt kan få stirra på oss.  
Skönt med en hund utan jaktinstinkt. 
Härlig torsdag på många sätt. 
Nu är’e snart fredag. 
Wera-dagen

Dagarna kommer tätt, känns det som, med födelsedag, dödsdag, mors dag och namnsdag och snart begravningsdag även att det faktiskt är under en period av tre månader. 
Idag har vi så kommit till namnsdagen, Wera. Vi tyckte om att säga Wiktor, Alwa och Wera och de två sista namnen kom lite inspirerande nog ifrån Aloe Vera som jag var storkonsument av under många års atopiskt eksem. En tub som stod vid sängen med texten Aloe Vera och vars innehåll lindrade massor på ett positivt sätt. En positiv och fantastisk upplevelse är också att få barn, så det föll sig fint med dessa två tjejnamn. 

(null)

(null)
Ännu en strålande svensk försommardag som förstärks av den gula putsade fasaden mot en klarblå himmel. 

En kväll med fransar hos HälsoStund, snabbmatshopping, tankning av bilen, matlagning, telefonmöte och tankning av energi under en skogspromenad. Det fick bli en fin och stillsam onsdagskväll. 

(null)
Nu har Wera-trädet slagit ut och blommar för fullt. 
(null)
(null)
Dessa älskade stenar, denna älskade unge. 

(null)

(null)
Som en stor blommig boll står trädet som ett fint minne och som en plats där man kan sitta ner på altankanten och få minnas. 

(null)
Överblommat i den lummiga grönskan. 

(null)

(null)
Naturens alla konstverk fascinerar mig. 

(null)
Linnéa  som fick ge andranamnet,
💗Alwa Linnéa Kristina 💗

(null)

(null)Fin och vacker dag. 

TACK

Jag är djupt rörd och tacksam att ni är så många som kommit med små meddelanden på olika vis under dagen, det betyder massor. Igår pratade jag inte om dagen som jag för alltid bär i mitt minne. Höll det för mig själv  under jobbdagen just för att jag inte vill röra upp saker och ting i min vardag för alla. Att prata om Wera tycker jag om att göra och jag blir glad när andra frågar om henne. Jobbet har alltid känts som en frizon där jag får jobba och fokusera.  
Känner att ni förstår att sorgen efter ett barn inte är så lätt att sätta ord på och att saknaden inte minskar trots att åren går. Tack! Tacksam över så mycket!


 
Jag är, som de flesta vet, en rätt så levnadsglad och positiv människa som vill leva och ha det så bra som möjligt. Ta tillvara på vad som bjuds i livet och inte gräma mig över små jobbiga saker alltför länge, livet är ju alldeles för kort. Lev livet och gör saker du mår bra av, är några av mina motton. En dag i taget. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Fin och varm jobbdag med kollegor som bjöd på rabarberpaj och Crumpets. Så gott och trevligt med en utefika i skuggan under förmiddagens rast. Fint med härliga kollegor!

(null)
Chill och grill förgyller vardagen. 

(null)

(null)
Ser nästan mörkt ut, men det var ljust och skönt. 

(null)

Första kvällsmaten utomhus för i år. Vardagslyx. Wiktor och jag tillverkade en rabarberpaj även ikväll. Så härligt varmt och myggfritt ända tills vi tog med vovven ut i skogen för att rasta oss och henne. 

(null)
Det surrade frikostigt bland träden och tack och lov så gjorde myggmedlet nytta. 

(null)
Det känns som att sträckan ger mig nya blommor varje kväll. Humleblomster var den blomma som visade sig för mig ikväll. 

Det rullar på, livet alltså. 
Visa fler inlägg