Johnny Cash och jag

Olika stjärnor möter en (mig) med olika motstånd. Johnny Cash var av den lite tuffare sorten, eller så var jag inte på topp. Man (jag) ska inte stirra så mycket på motståndet, utan köra mer på känslan, men det är svårt;-)
 
Musiken och ledaren lyfte mig till slut och jag kom in i ett tufft och skönt flow på Indoor Walkingmaskinen
Ett intervallpass med fyra minuters intervall som längst. Den obeskrivliga tröttheten, färdigheten och flåsigheten som slår emot en när man till slut får en minuts återhämtning efter varje intervall är obeskrivbar. Så nöjd och belåten i kropp och själ efter ett sådant pass som är väldigt bra konditionsträning på ett skonsamt sätt för fötter och ben. 
 
Nu är det inte många dagar kvar...
 

Drygt en timme med IW intervall känns såååååå gött.


0 kommentarer
publicerat i
Taggar: IW, friskisochsvettis, intervall, träning

ÅtvidabergsFF-HelsingborgIF

I kväll har vi verkligen varit med på matchen på Kopparvallen i Åtvidaberg, men utan att spela såklart. Hela familjen har blivit så väl emottagna och vi fick käka buffé tillsammans med tre av spelarna, Petter, Andreas och Bruno. Lars som är präst och stängningsansvarig efter pressen guidade oss och satt med oss på bästa tänkbara plats under matchen. 
 
Vi berättade lite om hur det kan vara för en cancerdrabbad familj och kort vår historia. De ställde lite frågor och vi försökte svara på dem. 
 
Fotbollsmatcher är enkelt och roligt att ta sig till som drabbad, om man kan och orkar. Utomhus är inte infektionsrisken lika stor som i stora folkmassor inomhus, så fotbollsmatcher kan många familjer glädjas åt under den tuffa behandlingstiden. 

Vi fick vara med i omklädningsrummet innan match och se lite uppladdning (backgammon, FIFA och minipingisbord finns i omklädningsrummet) och sedan stod vi med på planen under uppvärmningen. 
Välkomnande och biljetter. 
 
Omklädningsrummet med ordning och reda. 
 
Följde uppvärmningen på nära håll. 
 
Gemenskap
 
Entré av lagen. 
 
Mål för ÅtvidabergsFF. 
 
Vi fick varma fina halsdukar. 
 
Pressens stund. 
 
Nu slutade matchen till gästernas fördel med 2-1, men vi hade en mycket trevlig kväll. 
 
Tackar för allt ÅtvidabergsFF
Tack till Veckans Match att vi fick vara med och att Friends och Barncancerfonden fick sådan uppbackning.

Åtvidaberg, Veckans Match

Blåsig och solig söndag i Åtvidaberg där Veckans Match hade säsongens sista event tillsammans med ÅtvidabergsFF och några sponsorer. Jag, man och dotter stod som representanter för Barncancerfonden tillsammans med två volontärer för Friends. 
Dessa två organisationer har ett samarbete där de arbetar mot utanförskap som lätt händer när ett barn drabbas av cancer. Vi sålde armbanden "Heart2Heart", två hjärtan är starkare än ett. Två olika små hjärtan på ett färgat silikonarmband designat av byLeia för 100:-, där 70:- går till organisationerna. 
Enligt eventbolaget avslutade vi nog med rekordförsäljning på 56 st armband. Jag hade redan innan köpt två, men köpte tre till idag. 
Under dagen var det femkamp i de olika tälten och hos oss var det prickkastning som gällde. Vinster bestod av biljetter till morgondagens match på Kopparvallen mot Helsingborg och en signerad lagtröja. 

Bron in till Åtvidaberg. 

Bollvägg och armband. 

A-laget var med under dagen. Här på scenen blev de intervjuade innan deras femkamp. 

Pontus, Alwa, Hanna, jag, Johan, Johan och Allan. 

Knattematcher framför vårt tält. 

Hej då Åtvidaberg, vi ses i morgon. Då är det match mot Helsingborg. 

Tillökning på min krok. 

Visa fler inlägg