Färggrann fredag


Fredagen kom och jag fick en promenad i skön höstsol med Johan under rasten. Det är vackert med alla höstfärger så att vara ute i skogen just nu när det är så färggrant och solen skiner. 

(null)
Lycka

(null)
Klarblå himmel och hösthög luft. 

(null)
Vi kikade ut i backen. 

(null)

(null)

(null)
Det nästan sprakar av färg i naturen nu. 

(null)
Digitalt seminarium 

Stämplade ut och gick in på Barncancerfondens lunchseminarium som idag handlade om precisionsmediciner som vi vill ska utvecklas och användas inom barncancervården. Viktigt att lyfta det som görs nu under september månad, barncancermånaden. 365 barn om året som insjuknar i barncancer varje år är 365 barn för många. Barn ska få vara barn för barn och cancer hör inte ihop. Jag önskar så att barn inte ska behöva utsättas för de supertuffa behandlingar vår älskade Wera fick göra för att få ha en chans att överleva. 

Alwa tog mig med in till stan för en liten tur till Knäppingsborg och Vera Design & Interiör. En lykta jag väntat på att få köpa inhandlades i Norrköpings mysigaste butik, mitt betyg alltså. 

(null)
Parkerade på jobbet och gick ner i den sköna fredagssolen. 

(null)
Till en annan färggrann plats. 
Knäppingsborg

(null)

(null)
Vera runt hörnet. 

(null)
Lite ängsblommor

Vi stannade till på vägen hem vid Blomsterlandet för att se om de hade lite frön att kunna slänga ut där det har grävts och borrats vid fjällstugan. 

Hem och Johan grillade fredagsburgare och bjöd på sötpotatispommes till. När man är hungrig så smakar allt gott. 
En fortsatt väldigt lugn fredag fortsatte med mig i soffan med "The 100".
Ha en fin helg!
Kram