Egen chaufför

Jaha då är det bara att gilla läget igen. 
Jag har fått skaffa mig egen chaufför från och med nu och en tid framöver. Så får det bli tills undersökningen på kardiologen och neurologen är klar. De vill kolla om något kan svaras på om vad som kan ha gjort att jag föllnihop på fjället i mitten av juli. Nästa måndag ska jag till sjukan och få ett 48 timmars EKG. 
Skönt att jag inte behöver vänta så länge med att få komma och en himla tur att jag bara är på skolan två dagar i veckan just nu. 

En dag i taget och samtidigt blicka framåt, det är något vi övat på under många år. Det blir mycket vad man gör saker till och jag vet att det finns många saker man kan påverka i livet. Vissa är svårare som hälsan att styra, men man får göra det bästa av det man kan styra. 

Kom till jobbet och Kerstin och jag gick till Marikas för att köpa bakverk för att fira vår kolllega Tin-Tin. 

(null)
Vi valde sju sorters kakor/bakverk. 

(null)
 I visste ju inte vad Tin-Tin föredrog så hon fick välja först. 

Fint och gott att några av oss kunde fika tillsammans på lunchrasten till sist. 

(null)
Hinder uppställda i skogen. 

Är dessa hinder uppställd för oss som fikat kanske lite för mycket under dagen och på detta vis vill träna bort de extra kalorierna?
De där borstarna kanske ska användas till att ge ryggmassage i någon konstig position?
Eller är bockarna helt enkelt bara för att glädja alla hästar med ryttare? Det låter ju mindre påhittigt och nytänkande i Jurslaskogen. 

(null)
Fick INTE Johan att testa det jag föreslog som hoppbana. 

Vi tog en skön och välbehövlig skogspromenad efter middagen och sedan drog Alwa in till gymmet och jag hamnade i soffan. Fast efter lite snäll träning på min yogamatta. 

(null)
Närmar mig mattan försiktigt och lite i taget. 


I morgon, en ny dag och den ser jag fram emot.