Där kom fredagen

Underbara fredag där kom du så välkomnad av mig. Förmiddagen sprang förbi, tiden går snabbt när man har roligt och håller sig sysselsatt. 

 
(null)
Spindlarna gör vackra nät. 

Kom ut på halvtid-rasten bara för att andas och strosa runt. Satte mig faktiskt även idag i ett lingonris bara för att det kanske är nyhetens behag med lingonplocket. Lite meditativt att under några sköna minutrar bara sitta ner och plocka klasar med små lingon blöta av daggen. 

Elevmöten via telefon och dator på förmiddagen innan jag stämplade ut för Barncancerfondens fjärde seminarium. Det har varit en bra digital barncancermånad och jag vet att detta sätt kan vara bra att fortsätta sprida kunskap på, digitala möten/seminarium. 

(null)

(null)

Isak var med på länk för att berätta hur han upplevde övergången från barncancervården till vuxenvården. 

Eftermiddagen spenderades på Ica Maxi för att fylla förråden eller kanske mest för att fylla på inför helgen. Det är verkligen ingen rolig del att sätta sprätt på pengar för mat. Gillar mat så det är väl tur när så stor del av lönen går till just mat;-)

(null)
Fick skjuts in till stan. 

(null)

En kväll med meditationer, nya möten och fika. Jag uppskattar nya möten och kvällen gick snabbt. 
Kom hem innan åsksmällarna och skyfallet kom. Det verkligen dundrade och smattrade hårt på plåttaket och bilarna på vår uppfart blev riktigt avsköljda av duschen. 


Soffchill för att varva ner efter veckan. 
Ha en skön helg!