Älskade dotter

Hur kunde jag missa att det är torsdag idag. Jo jag missade även måndagen som jag trodde var en söndag. Lite veckovild eller helt enkelt bara glömsk. Hur kunde jag missa att det var den tredje september när jag började jobba i morse. Inte förrän när jag öppnade min kalender så såg jag vad jag missade. Jag missade att min älskade dotter har namnsdag idag. 

    ✨✨✨GRATTIS älskade ALWA✨✨✨

En namnsdag är en namnsdag och vi brukar inte göra så mycket förutom att komma ihåg att gratta. De allra flesta middagar äter vi tillsammans så även ikväll förutom Johan som var iväg och hjälpte en kompis. Ett litet Swish uppskattas alltid för att kunna gå ut och träffa kompisar. 
Jobbdagen flöt på med digitala möten med elever, mailande och avslutades med ett kollegialt lärande, KL. Ett KL för att höja den digitala kompetensen. 

(null)
Wiktor körde mig förbi Systemet för lite påfyllning och sedan Ica. 

(null)
Skogsväg 

(null)
Det luktade så gott i skogen. 
Det luktade regn. 

När det ska regna luktar det ofta också gott, men efter ett redigt regn så är det något speciellt. Jag bara gick där och andades. 

(null)
Korpar som cirkulerade över stigen där jag gick. 

(null)

(null)
Lite kamou bland ormbunkarna. 

(null)
Lillsjön 

Jag behövde luften att andas innan soffan kallade. Det blir mycket soffsittande på kvällarna nu. Förut har jag inte haft ro att sitta  och titta på film på samma sätt som nu, men det är rätt så skönt och behövligt.
(null)
Vackert hur molnen reflekterades i vattenspegeln. 


(null)
Utedusch i regnet. 


Fredagskänslan infinner sig så smått.