Styrelsedag

Laddade upp med kaffe i tv-soffan för att vara med på ett digitalt styrelsemöte för Barncancerfonden. Dokument som tog ett par kvällar att läsa in inför ett möte med mikrofonen på mute och bara kamera på de som höll mötet. Det kanske är det mest effektiva sättet när man är 15 stycken och sitter i flera timmar. 

(null)
Ullstrumpor på

(null)
En kort sväng in till stan för en present. 

(null)
Så länge sedan jag tog en sväng till mysiga Knäppingsborg. 

Ett stopp in på Vera Design & Interiör där en present hittades. En kund till i butiken och det kändes tryggt. Sedan tänkte jag att jag kunde stanna till på Ica Maxi på vägen hem och handla några saker som fattades till middagen. Trodde att det skulle vara lugnt klockan två en eftermiddag, men jag höll mig bakom Alwa och såg till att det var rejält med avstånd. Har jag hållit mig borta så länge från folksamlingar så tänkte jag inte börja än utan vara extra försiktig ett bra tag till. Distansundervisningen fortsätter och jag söker mig ut i naturen som träning. 

(null)
Åby Handelsträdgårds gröna lungor. 
Lite grönt till middagsbordet. 


(null)
Orange är visst skogens färg. 

(null)

Skön skogspromenad innan det var dags att hjälpas åt med middagen. 

(null)
Tror det är slånbärsbusken som blommar fint tillsammans med de vackra vita björkstammarna. 

(null)
Och är det inte en vit vacker hägg som stod i backen ner?

(null)
Caesarsallad 

(null)
Johan köpte oss en ny popcorn-maker. 
Den gamla tog vi med till fjällstugan då den nya dit upp inte funkade som jag önskade. 
Vi älskar popcorn. 

(null)
Yogastund


Många av mina vänner har hört av sig att min blogg inte fungerat som den ska och att det var något fel med servern. Jag har kanske inte så bråttom med sådana saker, men jag skickade ändå iväg ett mejl till kundtjänst. Fick inget svar så jag läste lite vad jag kunde testa med, så jag publicerade om några dagars inlägg. Hoppas det hjälpte. 


Avslutade i soffan