Plastic is fantastic

Idag till förmiddagsrasten fick vi fikabesök. De hade med sig kladdtosca från Klövsjö bageri och jag hade plockat fram frusna bullar från Vemdalen bageri. Gott att fika från två grannbyar såhär en vanlig onsdag. 

(null)
Gudomligt god Klövsjö-kaka. 

(null)
Skisserna blir verkligen fula när jag håller dem samtidigt skriver och pratar;-)

Även om jag är tråkigt mycket stillasittande under dagarna nu för tiden och egentligen bara träffar Johan så skiftar ämnena lite. 

(null)
Frisk luft när soporna tändes på lunchen. 

(null)
Vatten porlade och fåglarna försökte överrösta skvalet. En fröjd att bara stå och lyssna på livet i naturen. 

(null)
Vi tog en inspirationstur med bilen. 

(null)
Min nya shoppingväska/picknickkorg. 

Jag hade beställt en Hinzaväska med kylväska hos Inredningsbutiken Vemdalen. Den är svensktillverkad och gjord av återvinningsbar polytenplast. Den kommer bli toppen att ta med till affären nu när plastpåsarna kostar 6,50:- och vi alla ska hjälpas åt att dra ner på plastförbrukningen. En plastväska, jag vet, som jag ska se till att använda både när jag handlar och ska göra kortare picknick-turer. 

(null)
Det blev baconpizza till kvällen. 

(null)
Vi tog en promenad och kom tillbaka lagom till nästa snöfall. 

Tänk så mycket väder vi bjuds på här i början av maj. Tittar på bilder i mina vänners flöden och ser shorts och t-shirts. Själv går jag med fleecetröja, fodrad jacka, vantar och mössa. Sverige är fantastiskt med allt väder och årstider. 

(null)
En guidad meditation med Adriene. 

Serietittande 
"Designated Survivor"

#1 - - Ajli Müller:

JAAAA, började yoga med adriene bara för tre dagar sedan!!! Älskar henne, så himla prestigelös :)

Svar: Har följt Adriene ett par år nu och dagligen tills hostan blev för jobbig. Nu är jag tillbaka på mattan igen. Hoppas du får till din yoga så att den får vara ett inslag varje dag!
Anna Iwers Isaksson