Det går att måla fel

Måndag och vardagen var igång. Kerstin och jag tog ett gående möte med våra telefoner ett par mil emellan oss på förmiddagsrasten. 
Fåglarna bombarderade med kvitter från alla håll och kanter. Så mycket vår det blivit på bara ett par dagar och en mycket behaglig temperatur. Det var nog närmre 20 grader under dagen. 

(null)
Soliga vårhälsningar i alla diken. 

(null)

(null)
En solig fikapaus på altanen. 

(null)
Tänkte inte alls. 

Jobbade klart och gick sedan ut för att måla foder och målade fel. Hur tänkte jag när jag sa "Nu går jag och målar röda foder"? Där står jag och målar och faktiskt tänker att om den röda färgen ska räcka till alla fönster och foder så har vi köpt alldeles för lite. Då kom jag på vad jag höll på med och blev (svordom) irriterad på mig själv. In för att leta fram en gammal handduk för att torka bort mitt misstag. 

(null)
Tur att jag grundade med rätt färg iallafall. 

(null)
Vindskivorna nåddes och jag är nöjd att Johan inte gick upp på taket som han hade tänkt för att måla. 

(null)

(null)
Jag fick stå på backen så inget missades eftersom det inte är något ställe man annars lätt når. Poddlyssnade under tiden. 

Middagen satt vi ute och åt i kvällssolen strax efter åtta då vi gav upp målandet. 

(null)

Invigning av ett av faten från ERNST som jag köpte på Vera Design & Interiör. Hade tänkt mig exakt likadana som jag har hemma från Bruka Design, men de hade bara ett vitt fat kvar så då hittade jag ERNST. Johans kommentar om det var något loppisfynd tog jag som en positiv komplimang då han vet att jag tycker om gamla saker. Han förstod att jag gillade faten och det är det viktiga. 


Vi hoppas på uppehåll i morgon eftermiddag.