Våffeldag

En dag med matte, takdropp och våfflor. Visst låter det som en toppendag?!

En vinning att få in fler och fler elever på Meet, det virtuella klassrummet för stunden. Fler elever hittar in. Det kanske kan verka skrämmande att vi tittar på varandra på en skärm, men det är ju faktiskt ungefär så som vi gör i verkligheten när vi sitter bredvid varandra i klassrummet över matteuppgifterna. 

(null)
Dubbelt upp på 25:e mars idag. 
Grattis Magnus på din 50-års dag!

(null)

(null)
Vända och vrida så att webbkameran kan se whiteboarden. 

(null)
Solen sken in och lamellerna fick dras för. 

(null)
Takdropp när jag kikade ut på lunchen. 
Lite vårkänsla såhär i vinterlandskapet. 

(null)
Efterrätt 

Vad passar inte bättre i fjällstugan en våffeldag än med just våfflor till efterrätt. Vi hade ett litet våffeljärn och det hade kanske varit bättre med ett dubbeljärn, men man tager vad man haver och gott blev det. 

(null)
Hahaha som julbelysning med skiftande färg. 
Vad har vi i ett av träden utanför?
Inte snyggt. 

Idag var jag faktiskt knappt utanför dörren mer än när jag hörde takdroppet och kikade ut på altanen. I morgon får bli en eftermiddag/kväll då jag tar mig en långpromenad kanske i någon annan del av området. Vi är ju nya här i nedre Sångbäckens Fjällby och har tidigare bara tagit bilen till backen. Så många fjällstugor som ligger här på branten upp mot toppen och många med härliga söderlägen. Tänk så många livsnjutare här kan vara nu när den härliga vårsolen lockar ut alltfler. Altaner kommer fyllas och snögropar grävas. Ser fram emot att få vara ledig häruppe. 
Bara drygt en vecka kvar.