Tomma hyllor

Ikväll så fick jag med mig Johan till Ica Maxi. Han kom precis hem från fjällvärlden och där de stängde Word Cup-tävlingarna i Åre. 
En sen shopping en torsdagskväll brukar alltid vara lugn, men vi möts av fulla kundvagnar med toapapper och vad vi senare förstår burkar, pasta och ris. Folk har börjat bunkra upp och vi kom visst lite sent för att kunna göra alla de inköp vi velat. Tomma hyllor mötte oss och det kändes faktiskt lite märkligt. 

(null)

Det är ju aldrig svårt ändå att få med sig fulla påsar från Maxi och vi har ju två frysar så vi reder nog ut eventuella torftiga veckor. Johan kan ju grilla för att göra även en halvtrist hamburgare lite roligare. 

(null)
Ifall man får förkylningssymtom a det vara tryggt att ha lite hjälp hemma. 

(null)
BU CANCER-armband

När vi sent omsider kom hem så fick vi besök av pärlarfamiljen. De hade med sig 100 stycken nypärlade BU CANCER-armband. Armband som ett företag har köpt för att visa sitt stöd för en god sak. TACK säger jag för gåvan och hoppas att kvittona för gåvan, armbanden, kommer pryda många handleder och på så vis visa budskapet. 
En mysig pratstund vid köksbordet fick vi tillsammans med toppenfamiljen som pärlar alla armband på sin fritid. 💙

(null)
Omfamnande yoga ikväll med Yoga with Adriene. 

Träning nu känner jag får ske med försiktighet så nu kör jag hemma med att yoga och så får jag promenera på. Jag vill vara försiktig för allas skull i samhället nu i Corona-spridningstider och jag hoppas alla med symptom håller sig hemma för de gamla och de sjuka barnens skull. God handhygien skadar heller inte alls att alla lär sig och alltid bär med sig. 

(null)
Avslutar dagen med Tunn is och Carl Hamilton. 


Fredagskänning