Se hit!

När Carina och jag var på Yoga Games i början av februari så lyssnade vi på Monika Björn som föreläste om klimakteriet på ett informerande och bra sätt. Jag visste tydligen ingenting och efter hennes ändå med-glimten-i ögat-råd om hur man kan ta sig igenom klimakteriet precis som mer än hälften av befolkningen ska göra så kändes det som att fler borde få höra Monika. 
Tänkte direkt på Friskis & Svettis som kändes som en naturlig plattform för att mötas och lyssna till Monika. Där träffas många kvinnor i alla åldrar för att träna, för att bli starkare och helt enkelt må bra. Människor som bryr sig om sin kropp och vill satsa på ett liv, alltså ett ypperligt bra ställe för Monika att sprida lite kunskap på. 
Vilken tur att när jag sedan kom tillbaka efter yogahelgen till Friskis och mötte Cicci, som är eventansvarig, på mitt ideella kvällsjobb. Hon hade redan funderat på Monika och jag kände YES vilken bra förening som vill sprida ordet. 

Till alla män: tänker att många av er råkar ju ut för oss kvinnor så ett tips är att ni också köper er en biljett. 

Gå gärna in och läs om hur du kan köpa din biljett. 
Stark genom klimakteriet   (https://www.friskissvettis.se/Norrkoping/Events-Kurser/Forelasning-Monika-Bjorn)

(null)
Här har ni en stark kvinna på många sätt. 


Alla kan köpa biljett till denna föreläsning. 
Är man medlem i Friskis & Svettis Norrköping så blir det lite billigare, så antingen blir man medlem och börjar träna hos oss och då köper en biljett till föreläsningen för 195:-. Det går toppenfinemang annars att bara köpa en biljett för 250:- och komma. Visst låter det som en bra kväll?!

(null)

Ikväll hade jag lurarna med mig och kunde stå på crosstrainern och bara trampa på. Vilken skillnad när jag kan se en serie under konditionsdelen. Hem sedan för att yoga och dagens pass var egentligen en morgonyoga. Jag kör nästan alltid yoga för att avsluta dagen, för att varva ner och för att jag då känner mig mest avslappnad fastän alla yogapass verkligen inte är avslappnande som Adriene bjuder på. 

(null)
En mer energifylld morning yoga session på kvällen. 


Skön dag och kväll!