Jag hade fel

Jag får väl erkänna att jag hade fel. Jag trodde faktiskt att vi med vår försiktighet för förkylningssymtom här på skolan skulle kunna hålla oss öppna. Vi hade gått ut med att de med förkylningar skulle hålla sig hemma och räkna matte. 
Idag på förmiddagen kom så direktiven att från och med i morgon ska vi bedriva undervisning på distans. Skolan stänger för elever och vi lärare ska nu med teknikens hjälp använda datorerna och telefonerna så mycket vi bara kan för att möta de frågor vi normalt möter i klassrummet. 
I eftermiddag har vi haft en hel del elever som varit och hämtat material och planeringar för att nu kunna fortsätta sina studier på distans. 

(null)
Matteböcker har än så länge bara fått komma hem. 

(null)
En bitvis blöt promenad efter jobbet. 

(null)
Blöt stig 

(null)
Johan följde med mig. 

Det var verkligen skönt att få komma ut även om det började skymma. Även om jag hade fel  med skolstängningen så vill jag tänka att det ska bli bra, men på ett annorlunda sätt. 

(null)
Hem för lite matlagning. 

(null)
Invigning av nya lock. 

Hade fel här med gällande färgen. Jag tyckte ju bestämt från början att den enda färgen man kunde ha på kastrullock var grått. Hur glad blir man inte av röda lock? Jag hade fel. 

(null)

(null)
Avslutar innan Husdrömmar-serien på tv dras igång. Vi kommer få träna flexibilitet lite extra nu på jobbet, så varför inte ta med den rörlighetsträningen redan ikväll när jag yogade.