En dag med lite repris

Repris från gårdagen med jobb och sedan Friskis-jobb. Jag passade på att vikariera för en funkiskollega ikväll så att hon sedan kan hjälpa mig då jag åker till fjälls. Det har fungerat bra med att kunna byta dagar nu när jag har velat vara ledig och det känns skönt. Det får inte bli ett jobb att leta ersättare tullens ideella jobb, tycker jag, då det som sagt sker efter mina normala arbetstider. Vill ju jobba på Friskis för den här föreningen tilltalar mig verkligen på olika plan både kroppsligt och hjärtligt. 

(null)
Med ett skönt tempo...

(null)
...tittade jag på Chernobyl. 

Grym serie som skildrar vad som hände i Tjernobyl. Jag minns hur det då visades väderleksrapporter om hur vindarna och regnet skulle föra de radioaktiva ämnena efter härdsmältan. En serie som inte började vackert alls trots att det hela försökte tystas ner av olika anledningar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I den här soffan hamnade jag ikväll under en filt och en stor kopp te. Jag riktigt bara njöt av  hemmets lugna vrå efter en dag som gått i ett. Dagar ska det finnas mycket att göra på, men det är minst lika viktigt om inte än viktigare att hitta tid  och plats för  återhämtning. 

(null)
Tulpanbuketten på vardagsrumsbordet. 
Passar på att njuta nu när det går. Vet också att livet väldigt abrupt kan ändras




Här och nu!
Trevlig tisdag!