Digitaliseringen testades en lördag

Ett digitalt årsmöte för Barncancerfonden Östra stod på dagens agenda. Ett årsmöte jag sett fram emot skulle ske i Västervik, men som med all rätt ställdes in och fick bli digitalt istället.  Jag riggade upp i stugan lite likt som jag har gjort  nu när jag har träffat mina elever. 

(null)
Härlig vårsol flödade in. 

(null)
Bort med solen. 

Innan mötet drog igång så "sålde" jag gratis två saker som vi själva inte längre behövde. 

(null)

(null)

På bara ett par minuter fick en lampa och en spishäll ny ägare. Så himla bra med en köp- och säljsajt som är lokal och människor finner nytta och glädje i återbruk. Tack för att saker kan bli nya för någon annan. 

(null)
På två pjäxkartonger kom datorn upp i ståhöjd. 

Nu är jag inte längre ordförande i Barncancerfonden Östra och jag har med varm hand och stort förtroende för Åke som nu tar vid. Många år blev det med klubban och jag har känt att det varit dags att kliva åt sidan för att någon annan med kraft och energi ska ta över. En halvtimmes möte drog ut och blev drygt en timme långt. Nya mötesformer är spännande och de digitala kan vara verkligen tidseffektiva och miljövänliga om de kan få funka för oss som är spridda över stor yta. 
Så många människor som varit inblandade för att göra föreningarnas årsmöten så bra som möjligt nu när de inte kunde ske fysiskt utan på distans. Vilken kraft man får tillsammans. 

(null)

(null)
När morgonsolen inte bara kommer in genom fönstrena så behöver det tätas. 

Jag hade möte och Johan tätade på med lin i knutarna där man såg dagsljuset strila in. 

(null)

Skyndade oss ut efter årsmötet för att få en stund i skidbacken. Hade visst lånat ut mina skidor så att när jag åkte ner första svängarna fick jag ta det riktigt lugnt. Tur att Johan ställer om dem åt mig lätt som en plätt. 

(null)
Skogsskidåkning är inte alltid så fin och kul. 

(null)
Skön vila i liften upp. 

(null)
Nästintill folktomt 

Det var ett par grader kallare idag än igår så när klockan närmade sig fyra var det lagom att åka hemåt. I fjällstugan stod Alwa och Ella och gjorde våfflor. 

(null)
Bubbel och våfflor, en god After Ski. 

(null)
Vatten och vin avslutar lördagen. Tackar alla för en bra lördag!