Det blev ett möte

Det blev ett möte per telefon med hela Barncancerfondens styrelse. Försiktiga för att undvika inresor så satt vi hemma och ringde in. 

(null)
Själv satt jag i soffan med dator, handlingar, lurar, kaffe och en telefon. 

(null)

(null)


Johan satt vid sin dator och jag vid min och solen gick sakta upp för dagen och värmde in genom fönstret. 

Till snabblunchen satte Johan in den nya spisen och nu blev det en fröjd att snabbt värma upp maten. Soppan gick på fem röda att värma upp så det var en god investering vi gjorde. Mat i fjällen ska gå snabbt. 

(null)
Snabbt tömdes lådorna. 


(null)
Ut med den gamla. 

(null)
In med den nya. 

(null)

Den tid det förut tog att värma en burk gulasch hann nu Johan även montera bort och i med en ny häll. Några sms-samtal med eleverna och Kerstin skrev att de börjat så smått med Google Meet. I morgon får jag vara med i mitt första möte med arbetslaget. 

(null)

När mötesdagen var slut så åkte vi till Hede, tre mil härifrån för att hämta ut medicin till Alwa. Långt att åka när man är sjuk och behöver receptbelagda saker. 
På väg hem stannade vi till på Fjällflorist och Trädgård. 

(null)
Det blev tulpaner till matbordet. 

(null)
Pizzakväl

(null)
Varför inte liksom?

Lite förkylningskänningar har jag nog fått, men det känns mer som allergi. Vad är vad i dessa tider? Hur ska jag tänka? Försiktighetsprincipen att jag håller mig hemma och ute ett par dagar för att vänta och se. I morgon blir det distansundervisning
en stund.