Att fira är viktigt

Idag har vi firat Fritte som fyller 50 år just idag. Min kära mor valde järnlady som hon är med Kol att åka till Danmark och fira sin 80-års dag. Henne får vi fira till helgen och i kväll fick jag möjligheten att fira Frittes stora dag. En hel del nya ansikten, men så glad jag blev över gamla bekantskaper som jag kände för mer än 25 år sedan. Jag blev kvar vid mitt bord hela kvällen och satt mittemot en man från en tidigare bekantskapskrets och kände liksom wow så kul. En tjej/kvinna som jag satt snett emot kände jag genast vid minglet för som en sund och positiv människa. Har lärt mig genom åren att det är viktigt att olikheter berikar likväl som att positiva människor till livet i allmänhet är kul människor. Hitta ljusglimtar i vardagen liksom. Jag har fått påfyllning till livet på olika sätt och Jocke fyllde på mitt vinglas väl under kvällen. 
Tänk att en vanlig onsdagskväll kan få bjuda på gamla bekantskaper och även nya. 

(null)

Att få fira är roligt och fint och det gjorde jag med ett par tulpaner på lök från Åby Handelsträdgård. 

(null)
Rosa skimrande bubbel

Bubbel och bubbel till buffén och sedan en massa gott rödvin gjorde med sällskapet en mycket trevlig kväll. Så roligt att bli bjuden till ett öppet hus med så många fina människor och dessutom träffa vänner från tidigare. 

(null)

Mitt försök till den dagliga handståendeövningen efter kanske ett par för många glas vin. Trevligt hade jag det och det är väl just det livet går ut på, att ha trevligt och göra det man vill. 

Tack Fritte för en fin och god och trevlig kväll med dina vänner. 
Jag hittade en gammal och en ny.