Allt måste gå

Började vid matbordet med Kerstin i morse och hon satt i sin soffa hemma hos sig. Pratade om dagen och allt som behövde funka och rullas igång. 
Trevliga möten på Google Meet med mina kollegor som jag då fick fika med även om det verkligen inte blev något trevligt fredagsfika vid mitt bord. Inga gosaker bara en slät mugg kaffe. 
Nu är alla elever inlagda i två olika Meet-grupper för att vi samtidigt ska kunna stötta runt i vårt cyperklassrum. Det känns så nytt allt vi ska göra, men nu går vi all in och vill göra åtminstone så gott vi kan. Ett trettiotal sms för att checka av med eleverna hur allt fortlöpt med matten hemifrån. Allt måste ju gå och försöka rulla på så att när allt lugnat sig med smittorisk kunna vara i fas så gott det bara går. Tillsammans får vi nu göra det bästa av läget. Lunchen blev visst inte av, men lite av en gamnacke fick jag där jag satt och smsade;-) 
Jag kan ju inte påstå att jag gillar dagar utan riktiga möten, men allt går. 

När jobbdagen var slut så fick det bli en sen lunch och sedan ett varv runt kvarteret i Sängbäckens Fjällby. Det var fortfarande fint väder även om solen var på väg ner när vi gick runt i området. 

(null)
Sol på stugtaket. 

(null)
Varvet är inte så långt, men så skönt att få luft. 

(null)
Ska det bli något vedeldat här så får vi nog gräva. 

(null)
Ett varv runt huset. 

Det finns att göra och Johan är så sugen på att få börja med förberedelser för målning, men det blev pannkaksförberedelser för en pannkaksfredag här hemma i fjällstugan. 
Jag har snörvlat på och hostat idag och har förhoppningar att det bara är allergi för jag brukar bli såhär vid den här delen av våren. Nu får helgen bjuda på frisk luft och jag ska koppla av. Är det förkylning så ska den väck nu iallafall och jag håller mig utomhus. Skidåkning får det bli i någon av backarna. Vill man så går det.