Värme

Vilken dag, vilken värme, faktiskt skönt att vara inne och jobba ett tag. Stämplade ut efter lektionerna då vi hade bestämt att vi inte skulle ha något möte. 
Alwa och jag tog oss en liten sval biltur ut på landet till Butiken på Landet. Jag är helt fel i storlek så det var i stort sett slut på det jag kunde ha tänkt mig, men det var mest tänkt som en utflykt. På vägen hem åkte vi vägen över Söderköping. Vi var lite sugna på goglass på Göta Glass. Gick förbi min kusin för att säga hej när vi hade parkerat nere vid hamnparkeringen. Kul att ses iallafall för en kort stund. 
(null)

Vi var ensamma i Butiken och det var väl inte så konstigt om alla valde en badsjö istället för en klädaffär. 

(null)
Den svalkade fint. 

(null)

Det fanns gott om plats vid bommarna. Hoppas att fler båtar väljer att gå Göta Kanal under sommarmånaderna. Sommarfeeling med båtar för mig även om jag aldrig slussat mer än ett par slussar då vi vinterförvarade vår segelbåt i Söderköping. 

(null)
Blå sommarhimmel. 

(null)
 På vägen ifrån Sörping blev det snabb matshopping på Ica Maxi. 

Fem i sex rullade vi in på Åby Handelsträdgård för att se vad jag kunde hitta till mamma som hade läst här att det var halva priset. 

(null)
Kul att se att det inte fanns så mycket växter kvar utan att folk fyller på hemma med grönt. 

(null)
Bärnstensvippor blev det. 

(null)
En rosa söt pelargon. 

(null)
Och en Pilena som odlats upp i växthuset. 

(null)
En osnygg hög pannkakor på nio ägg. 

(null)

Poolen behövde visst en ny cell så att saltklorinatorn kunde få göra sitt jobb med att göra vattnet rent. Nu tycker jag att det räcker med saker som inte fungerar för min bil "fick" sig den stora servicen till råga på allt igår också. Det är bara att le åt allt. 

(null)
Vi håller flaggan i topp helt enkelt och det gör vi jämt. Tur att vi har saker som sysselsätter oss för jämnan.