Ungdomsläger

Årets Ungdomsstorläger för Barncancerfondens ungdomar blev av förståeliga anledningar inställt. Vi hade bokat att besöka björkarnas stad Umeå i år. Ett läger som vi är många som längtar till varje år, även vi ledare som tar ledigt från våra jobb för att vara med på. Ett möte med drygt 125 ungdomar mellan 13-19 år från hela Sverige. Det är ungdomar som har eller har haft barncancer och deras syskon som kan anmäla sig. 

I år tänkte Barncancerfonden om och lät det bli ett digitalt möte, som nog de flesta av oss vant sig vid denna Corona-tid. Så häftigt att våga sig ut i något nytt och spännande. Heja Barncancerfonden! Jag tror att alla blev nöjda med dagen och så roligt att så många nya ungdomar letat sig in till lägret. 

(null)
William och Sofia

Sofia Dalén var dagens moderator, Lång-Kalle spelade musik och höll i Quiz, pratstund med William Spetz, uppträdande av Tove Styrke, breakout roms, Painting of Hope med Agnes Florin, aktivitetsval där jag valde yoga med Ellinor. Allt i en studio med palmer och nästan lite beachkänsla i shorts och t-shirts och linne. 
En dag som blev ett nytt, spännande och ett fint sätt att mötas. 

(null)
Lunchpaus

Lunchrasten tog jag här där jag plockade upp Kurt som hade städat klart när min lunchpaus började. Så skönt att svalka av sig efter några timmar i soffan. 

(null)
Yogaklass i soffan som började med andningsövningar. 

(null)

Ojojoj så varmt i mitt lilla yogarum för dagen. Skönt med en mjuk yogamatta iallafall och häftigt att kunna få välja aktiviteter som gaming, mode eller yoga.  Fegt och inte helt otippat valde jag att gå in i yoga-rummet. 

(null)
Agnes Florin skapar med oss alla. 

(null)
Med hjälp av röstningsfunktion så bestämdes det vad som skulle målas. 

(null)
Tove Styrke är live i studion och jag chillar i soffan i värmen. 

(null)
Välkomnar skuggan 

Förberedelse inför kvällens middag med fina vänner och sedan ett svalkande dopp och lite chill i utesoffan i den underbara skuggan. 

(null)
Här trivs Johan. 

(null)
Alwa har varit en klippa i köket idag. 

(null)
Vätske- och salttillförsel. 

Annika och jag har känt varandra sedan vi pluggade på lärarprogrammet där vi gjorde till och med en praktik tillsammans. Rätt så snart blev våra familjer indragna i umgänget. Urmysiga döttrar och son som våra barn alltid tyckt om. 
Fint med vänskap och fint att vi äntligen kan ses. 

(null)


Wiktor hade gjort en rabarberpaj innan han for iväg till Linköping. Den blev en god efterrätt innan lite melon och brie. 


Älsk på vänner