Soffsittarna

Idag har jag suttit hela dagen i soffan förutom när jag gick ända ut till köket för en knapptryckning för kaffet. En riktig soffsittardag kan man verkligen säga, men så proffsigt styrt. 

(null)
Uppkrupen i soffan. 

Styrelsemöte och sedan gruppdiskussioner där vi delades in i olika grupper och gick in i fyra olika "smårum" för olika frågeställningar och sedan roterade vi runt. Det fungerade riktigt bra att gå in och ut ur de olika rummen. Det här trodde jag nog faktiskt inte att jag skulle göra för tre månader sedan precis innan Covid-19 började härja och stänga ner det sociala samhälle vi lever i. Helt ok och med många fördelar såsom tidsbesparande och kostnadseffektivt, men nackdelar som mer platt, osocialt och direkt. Helt ok. 
Jag tror att vi var 23 stycken från styrelse och ledningsgrupp som samlades i dagens möte som var väl förberett av en arbetsgrupp. Så imponerad över allas kunskap, engagemang och tid. 

(null)
Två brev skulle på lådan och efter en soffsittardag var det skönt att gå till brevlådan. 

(null)
Rätt okej brevlådeväg om jag får säga. 

(null)
Skönt med långa kvällar och regnet höll sig borta. 

(null)
Lite hamburgergrillning och uterumsmys en måndag. 


I morgon blir en vanlig dag hemma vid köksbordet med elevmöten. Det här med distansundervisning utgör ju ingen smittspridning från några håll och är väl bra att några av oss fortfarande håller i och håller ut med. Jag hoppas alla Under avslutningsdagarna nu är försiktiga och tänker på varandra med att hålla avstånd och ha god handhygien. Vi vill inte att kurvan ska gå uppåt i det här fallet. Annars gillar vi alla kurvor oftast som går uppåt, men den här statistiken bakom kurvan vill vi ska gå ner snabbt. 

(null)
Håller mig borta från träningen och kör hemma ett tag till. 
Skön yoga med Adriene på Youtube funkar fint. 

Jag har det jag behöver, en matta och en stor och härlig natur runt knuten som är fri att användas när jag kan och så önskar. Fri träning är fint även om jag saknar Friskis och all härliga människor där. 
Hostan sitter i om än inte lika kraftigt och ska inte vara smittsam fast den är jobbigt störande. Den håller mig borta från att börja småjogga ett tag till. Promenader funkar fint så länge och jag är tacksam att jag alltid gillat att gå. 

(null)
Vi är bra på popcorn här hemma har vi konstaterat. Får du till någon träning i dessa tider?
Berätta gärna och tipsa.