Passa på

(null)
Lunchen intogs på trappan till vårt arbetsrum i skuggan.

Skönt att kunna komma ut där det iallafall fläktade lite i skuggan. Detta har vi väntat på, skön och härlig sommarvärme. Nu är det nog bäst att passa på att njuta av vår svenska sommar. 

Nu kan du passa på och köpa lite bonusväxter även om du redan handlat en massa fina växter.  På Åby Handelsträdgård om du bor i Norrköpingstrakten finns det en hel del att välja på. De säljer ut växter till halva priset så passa på och få det ännu mer grönt och blommigt i ditt hem och samtidigt hjälper du till att tömma växthusen inför deras semesterstängning. Win win för alla liksom. Tror att många trädgårdshandlare säljer ut om de ska semesterstänga, så hjälp till att gynna de lokala småföretagarna runtom i Sverige. 

(null)

(null)
Varför inte?

En hängampel med smultron, lite kryddor och en tomatplanta. Hittade hinkari garaget som jag hade gjort hål i botten på för avrinningens skull. Planterade snabbt över så att de skulle få mer jord. 
Det kanske får bli ett till besök i morgon för det är ju lite roligt när det står växter vid entrén. 

(null)

Alwa och jag var inne på Ica Maxi för att fixa till ingredienserna till hemmaburgare och sedan fick Johan ta hand om grillningen medan jag tog fram plocket. 

(null)
Passar på nu när det är säsong. 
"Lidagubbar"

En av de hittills varmaste dagarna för min del i år känns det som att vi har haft. Det kanske var varmare på midsommarafton uppe i Vemdalsfjällen, men då var vi utomhus. Idag har jag stått inne i den varma skolbyggnaden. 

(null)

(null)

Dagens träning fick vara en promenad vid halv elva-tiden på kvällen när det hade blivit mer behagligt för mig att vistas ute. 

Sommar