Save the date!

Hur härligt är det inte med fredag? Även om jag skulle vilja ha fredag oftare så skulle det nog sjunka i värde med den där fredagskänslan. Får helt enkelt nöja mig med fredag en gång i veckan. 

(null)
Skogspromenad

Skönt att sluta tidigt på fredagar och då ta sig ut i naturen för att gå. Trevligt att få med sig sällskap och denna grå dag satte han lite färg på’n. 

(null)

Snabb matshopping för att täcka helgens matbehov och en liten jakt efter taklampor till fjällstugan. Två av tre klara och bild kommer senare på vad vi tycker är bättre än de fula som sitter där idag. 

(null)
Det blir smultron även i år. 

(null)


(null)

Hemåt för en eftermiddagsfika med hela familjen samlad. Min mamma stod för russinbullarna och bullängden kom från Kerstin som vi ibland får gott fikabröd ifrån. Älskar verkligen hembakat fika. 

(null)
Alwa och jag letade yogamatta till mamma/mormor. 
Fyndade på Stadium Outlet. 


(null)
45 minuters stretchande yoga kändes så magisk och välbehövd. 

(null)
Gott i uterummet. 

SAVE THE DATE 12:e september!

Elmina, Viktoria och jag har arrangerat sedan start och vill självklart vara med och stötta Barncancerfonden på detta sätt. Det är enkelt att vara med på något sätt, antingen genom att anmäla sig som deltagare eller helt enkelt "bara" skänka en slant för den goda saken. 
(null)


(null)


(null)

(null)
Hjälp oss fylla deltagarlistan för en god sak! Man kan gå ett varv eller hålla igång hela timmen. Allt räknas och alla är viktiga deltagare i detta lopp. 

Klicka in på länken nedan och anmäl dig redan idag. 
Ännu en orsak att klicka in för att vara med i tävlingen om träningsresa till Portugal. 


(null)
Alla Run of Hope-bilder är från Barncancerfonden.  Nu väntar helgen. 
Ha en trevlig sådan!
Kram