Fikafest

Först jobb sedan trevligheter med avstånd. 
Slutprov i matte 2 som upptog förmiddagen tillsammans med Meet-möten. 

(null)

(null)
Picknick-korgar packades för att gå ut. 

Sitta ute i den grönskande prakten vid Färgargården på en massa filtar och fika var vår tanke och enligt väderapparna skulle det kunna bli möjligt. Tack och lov tittade vi uppåt och såg den regntunga skyn och tackade ja till Annas erbjudande om att låna hennes samlingslokal. 

(null)
Min Kerstin

Ser du hur färgmatchade klänning, tårta, vägg och handdukar är?!
Två olika cheescakes som Enette hade fixat till så fint för oss. 
Jag var på Ica Maxi innan klockan sju för att hinna handla det andra innan jobbet. Där blev jag förvånad att parkeringen nästan var full. Jag hade ju inte koll på att Ica öppnar upp portarna för 70-plussarna eller de i riskzon innan. Fin tanke verkligen, men de var väl inte bättre än hur vi något yngre klarar av det här med avstånd. Tycker nog att det slarvas en hel del ute i samhället, men där har jag själv valt att hålla mig borta från affärer i så stor utsträckning som det bara går. 

(null)
Carina och Viktoria

Vi hjälptes åt att ställa iordning bord och duka fram en enkel fikabuffé. Vi körde varannan damernas, vi hade inga män så därför blev det bra avstånd vid långbordet.  Vår ende manliga kollega kom senare. 

(null)
Annalena och Yvonne, huvudpersonerna. 

(null)
Avtackningsdags

Nu ska Annalena till nya arbetsuppgifter och för henne en ny åldersgrupp elever i sin hemby och Yvonne har förtjänat att bli ledig på heltid efter många års trogen tjänst. En glad pensionär kommer hon verkligen att bli. 

När fikafesten var slut lämnade vi av termosarna på skolan och jag åkte hemåt. Dags för att packa ihop det som vi skulle ha med till fjällstugan. Takboxen behövde lyftas på för det gick inte riktigt annars. Vi skrattar ofta åt oss själva hur vi får ihop fulla bilar jämt. 

(null)

(null)
Bara Johan och jag och all packning. 

Två och en halv timme fördrev jag med att vara med i ett Teamsmöte med Barncancerfonden Östra. Täckning som kom och hickningen vägen gjorde väl att jag tappade några ord, men sååå smidigt att vi äntligen kan hålla distansmöten. 

(null)
Vi rullar genom ett ljust sommarSverige.