Ballonger mot skyn

För tio år sedan var himlen lila då ballonger för Wera gick mot skyn. Ett fint avsked fast jag inte ville. 

(null)
Kvillinge kyrka 100611

(null)

(null)
Vi ville ha lila ballonger och såpbubblor
upp till himlen för Wera. 

Skolavslutningstid då också för så många år sedan och jag hade bett alla att ta sina sommar/avslutningskläder för att slippa mörka kostymer. För hur mörkt det än är med en begravning så räckte den känslan och behövde verkligen inte betonas med mörka kläder. Vi ville ha det så ljust som det bara gick och det blev fint. En dag jag bär med mig och är forfarande väldigt tacksam för alla som stöttade och hjälpte oss göra dagen till ett lila avsked. 

(null)
Vi hade hittat lite lila kläder hela familjen. 
Det var länge sedan...

(null)
Lite sommarblått

Oftast är allt vitt här hemma, men lite färg går att finna om man letar och ibland gillar jag färger. Ibland behöver man färg liksom även om naturen ute fullkomligt exploderar i färger nu. 

(null)
Pionerna är på gång. 

(null)
I skogen finner jag den skugga jag behöver. 

(null)

(null)
Det tog en stund, men det var ju en hängande fågelskit i granen. Hahaha jag som trodde det var en ovanlig påväxt eller nåt. 

(null)
Stämplade ut och klickade in på ett Teams. 
Titta ballonger mot skyn när jag skulle stämpla ut just idag. 

Lena Falck för Barncancerfonden höll i en föreläsning för alla medlemmar i hela Sverige. Tänk så bra att kunna delta vart man än är och inte behöver tänka på att ta sig någonstans. 
Lena har verkligen visat att det funkar finfint att föreläsa på distans om barncancer och vad det kan föra med sig för en familj. Jag hoppas på fler föreläsningar såhär och även små grupper där man kan träffas med någon som leder gruppen. Föräldrar behöver få träffas och detta forum tillåter träffar från Sveriges alla hörn utan restider. 

(null)

Efter detta Teams gick jag över till ett möte i Zooms för att kunna vara lite digital ledare till ett kommande digitalt ungdomsmöte som Barncancerfonden håller i och testköra ett quiz tillsammans. Kul med att få vara med och testa något nytt. Spännande att det i dessa tider utvecklas nya sätt att mötas. Att mötas är viktigt. 

(null)
Egentid på mattan. 


Vissa dagar är sådana man minns lite extra.