Tack

Tack låter faktiskt lamt och smått efter alla era tankar, kramar och telefonsamtal. TACK

Jag är liggande i soffan och har mest pratat i telefon idag. Klart vännerna blir oroliga och nu i efterhand förstår jag ju att Johan och Alwa blev det rejält. Visste inte att jag helt tuppade av och behövde andningshjälp för att jag inte andades och var blå. 
Tyckte att hjälp kom oerhört snabbt, men jag var ju borta. Alwas röst hörde jag först hur hon lugnt pratade med SOS Alarm och helt plötsligt stod en massa män i rött hos mig. Tydligen hade det gått snabbt med två sexhjulingar. Min uppfattning var ju att helikoptern kom samtidigt, men det stämde inte riktigt heller. 
Blev mycket väl omhändertagen av alla och flygresan till Östersund gick snabbt. Att få flyga över ett ställe man bara åkt skidor i och fjällvandrat lite i vore ju annars drömmen att få se från ovan, men det får bli en annan gång. Då vill jag kunna njuta!

Nu ligger jag som sagt i soffan och har under natten hunnit känna efter hur det känns i kroppen. Huvudet värker, men där sa läkaren en hjärnskakning som jag behövde vila för. Måste ha tuppat av och landat på axeln, höften och knät för högersidan värker ordentligt. Muskelvärk i större delar kroppen, men jag skakade tydligen när jag var borta och det kanske gav en liknande träningsvärk? Några skrapsår fick jag också på köpet. Tacksam för att jag inte ramlade omkull där det var ett stenparti utan där det mest var mossa och lågväxande buskage. 

(null)
Får njuta av blomstrena vid matbordet. 

(null)
Ute blåser det och snöfläcken blir mindre och mindre. 

En innedag med soffläge och bara vila, hur man nu kan vara trött utan att ha gjort något. 
Tvättmaskinen och diskmaskinen surrar sövande här i fjällstugan. 

Nu hoppas jag bara på att det är just vila som behövs för jag har semester och vill inte ligga orkeslös med värk då. 

(null)
Golvyta i garaget

(null)
Johan har städat i garaget och fyllt släpkärran. 

(null)
Johan röjde visst iordning även i förrådet innanför dörren. 

Johan måste också vila har jag sagt, men det är ju något vi haft svårt för. Det har tidigare egentligen bara varit semester när vi har seglat eller varit iväg och hyrt en skidvecka. Vi är experter på att ha saker att göra, om nu det är en positiv sida hos oss. 
Nu ska vi ha semester när värken har släppt och än en gång TACK för den värme jag känt från så många under dagen. 


Kram och var rädd om dig!
♥️