Preppat skidorna

Man kan nästan tro att vintern är på gång när det bara är 4 eller 5 grader på morgonen här. Därför var det väl passande att preppa skidorna?!

(null)
Före

(null)


(null)
En skida preppad och klar. 

Inte preppade för vintern men preppade för att hjälpa oss med alla kläder och skapa lite mer ordning och reda i fjällstugan. 

(null)


(null)

(null)
En skida var. 


Hungern slog in så då tog vi bilen till Klövsjö där Klövsjö Stenugnsbageri hade pizza-buffé. 

(null)
Nästan varje biltur ser vi dessa ståtliga djur. 

(null)

(null)

Vi satt vid värmaren och åt en massa goda pizzabitar och jag fick två favvisar. Den ena med svamp och renskav och den andra med chèvre, rödbetor, honung och valnötter. 
Efterrättspizzan med choklad, blåbär och jordgubbar var så god så det blev visst två bitar av den också. 

Efter en dag annars i soffan med fortsatt huvudvärk var det ändå skönt att komma ut i friska luften på kvällskvisten.  Att ta sig runt kvarteret är egentligen inte så långt genom skogen, men det gick långsamt. 

(null)
Blåbär på tomten. 

(null)
Vi gav oss ut för dessa. 

Bara ett par stycken var mogna här så vill jag ha hjortron så får jag kanske leta där solen legat på lite mer. Undrar vart det är för solen har lyst med sin frånvaro här sista veckan. 

(null)
Skönt att bara komma ut en kortis runt kvarteret. 

Glassbyttorna tomma men lungorna fyllda med frisk luft av promenixen. De får följa med ut snart igen, byttorna alltså. Så skönt att bara strosa runt en stund ute. Grattis till alla KRISTINA!
Hoppas snart att värken släpper. 
Vill njuta av Vemdalsfjällen nu.