Gå i trappa

Det har gått ett och ett halvt dygn sedan jag stupade och visst tappade medvetandet och slog i huvudet mest. Nu ska jag så smått börja gå i trappan, hjärntrappan. Googlade och fann hur många trappor som helst. Varför inte blicka framåt mot skidsäsongen, tänkte jag och tog den från Freeride. Trappträning av hjärnskakning, nu kör jag. 

(null)

Det finns många hjärntrappor på nätet, men alla skriver att ta det lugnt för att komma tillbaka. 
 
Folksam skriver;
(null)


Efter lunch och det hade gått 48 timmar så följde jag med ner till byn, satt kvar i bilen medan Johan handlade mat och sedan gick vi in på Husky för den senaste lunch man kunde få. 

(null)
Fish and chips på röding, gott. 
Hem för att vila. 

(null)
Slötittar på Bron. 

En tur till sophuset blev dagens enda träning i lägsta tempot för annars har jag haft samma viloposition inne i fjällstugan hela dagen, soffan. Jag övar på att inte göra någonting och det är svårt. 
Så skönt att det bjuds på regngrått väder här i Vemdalsfjällen när jag ändå ska hålla mig i skinnet och vara lugn. Ett asatrist mission. 

(null)
Satte mig vid dukat bord. 
Tacomåndag, stilla måndag. 

(null)
Dessa får mig också att sitta still i soffan och chilla. 

Träning kan ju innebära många olika saker beroende vart man befinner sig i livet och beroende på förutsättningarna. Mina önskemål är bara att det går åt rätt håll, så att jag får må bra. Viktigast är hälsan och jag vet att livet kan vara skört. 

I morgon tar jag ett steg till i min trappträning. 


Känner faktiskt att det är vila jag behöver fastän det inte är direkt skoj nu när vi är lediga. 
En dag i taget.