Tidig morgon

Vi gick upp vid tre-tiden i morse och kom iväg efter lite packande strax innan fyra. Fjällstugan stängdes för ett par dagar innan Johan ska upp igen för att jobba. 
Vägarna var inledningsvis lite vintriga och med det kommer självklart halka, men Wiktor körde lugnt och fint i mörkret. Vi föredrar att resa när det är lugnare på vägarna även om man kanske inte får se så mycket i mörkret. Jag körde de sista timmarna så att sonen kunde dra ner mössan och sova. 

(null)
Oftast mörkt när vi passerar Ljusnan i båda riktningar. 

(null)
Mysigt att åka genom ljusprydda byar. 

Jag skulle kunna ha stannat kvar ett par dagar till, men jobbet kallar efter flera dagars semester. Saknar mina kollegor och elever faktiskt så det ska bli roligt att börja jobba snart. 

(null)
Kalasdags och  tulpaner hör ihop. 

Vi åkte tidigt för att komma i tid till ett kalas för att fira våra ungdomars kusiner som nu blir 16 och 18 år. Det flöt på otroligt smidigt genom Stockholm så trots att vi stannade för att vila lite, sträcka på benen en gång och innan Stockholm käka frukost så tog det bara sju timmar hem. 

(null)
Alltid så gott hos Susanne och Jonas. 

(null)
Julen har varit god. 

Tror jag ska ta mig sovmorgon och sedan ska jag ge yogan en lång och skön plats på min stora yogamatta. Fick i mig lite för mycket av det goda för att yoga på kvällen som jag oftast föredrar. Att sitta still så länge som en bilresa från fjällen tar gör ju att det kryper i kroppen och jag känner mig så stel. 

Hahaha vi poppade oss en stor skål med popcorn efter kalasandet och tog oss en stillasittande kväll med en film. Tur att vi har varit ute varje dag under hela semestern och på något sätt hållit igång. Gillar aktivitet mer än stillasittande iallafall. 
I morgon tar jag mig en mer aktiv och fysisk dag.