Små vita pärlor

På köksbordet står det små vita pärlor, små pärlhyacinter. De får tillsammans med den varma utetemperaturen mig att längta till de varmare vårdagarna då kaffet kan intas på altanen och dörren kan få stå öppen litegrann. 

(null)

(null)

Hittade ett gammalt liter- och ett decilitermått på en hylla i garaget som jag tyckte kunde passa på köksbordet. Skulle kanske ha köpt tulpaner till födelsedagsbarnet som i morgon fyller 50 år, men är han inte hemma utan iväg i Vemdalen och jobbar så tyckte jag att jag kunde få njuta av dessa. 

(null)
Älsk på vitt nu när snön saknas. 

(null)
Ett besök på Friskis innan jag åkte för att leta en present. 

Så skönt att bara kunna trampa på och inte egentligen behöva tänka på någonting. Det har varit några tuffare dagar, men så är det liksom bara och jag är då kvar i den känslan ett tag och kan slappna av i att jag vet att bättre dagar kommer. De flesta dagarna i mitt liv fylls med positiva och bra saker, men dagar som sköljer över mig med saknaden efter Wera kommer såklart. 

(null)
...o så lite kvällsyoga innan... 

(null)
...favoriten popcorn...

(null)
...till slötittande på en film.En tisdag, en vanlig tisdag.
Nu är det visst onsdag så:
GRATTIS Johan 
på 
50-års dagen!
✨💗💐💗💐💗💐💗✨
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Hemmet, Inredning, Inspiration, Träning;
Taggar: Friskis, Friskis, Grattis!, blommor, crosstrainern, crosstrainern, födelsedag, pärlhyacinter, tisdag, träning, vita små pärlor, yoga, yoga, ywaHOME, ywaHOME, Åby Handelsträdgård, Åby Handelsträdgård