Plåster på såren

På sår sätter man plåster för att de ska skyddas från smuts och hållas lite fuktiga kanske under läkningen. Nu fick jag istället plåstra om bilen eller mer exakt bilrutan fick sig ett plåster. Ett litet plåster som definitivt inte får den lilla skadan att läkas, men som förhoppningsvis gör så att rutan inte hinner spricka. 

(null)
Ett plåster med nummer till glasmästeriet, smidigt och enkelt. 

I morgon bitti ska bilrutan fixas till hos Ryds bilglas och jag hoppas då självklart att det kommer att hålla. Gillar att det går att laga till glaset så att man inte behöver byta ut till ett nytt, bättre för miljön iallafall och mindre kostsamt. 

(null)
Lämnade bara mina saker här för en kort stund. 

(null)
Crosstrainer 

Jag har alltid en tröja över displayen för jag gillar inte att se tiden eller distansen. Viktigast för mig är vanligtvis bara känslan, men idag kom jag till gymmet och var hungrig. Därför blev det en kort tur på maskinen. 

(null)
Bara så att jag fick ihop 10000 steg vilket är svårt när jag bara jobbar och är mest i klassrummet. 

(null)
Ädelostpizza...

(null)
... med salami. 

(null)
Yogatajm

En stund med stretchande yogaövningar efter pizzan. Spegeln har kommit upp och den är äldre än den gamla som egentligen var bättre då den var/är en helkroppsspegel, men ombyte förnöjer och det är roligare att få sätta upp något man ärvt. 
Kanske även ska ta tag i och sätta upp några tavlor som stått i garderoben några år efter renoveringen av huset. Vi får väl se. Torsdag redan i morgon
Fyradagars-veckor är ju lite skönt att starta med efter semestern.