Möten

Möten på olika plan idag. Arbetsplatsmöte först ut på tredje våning i husdelen där jag jobbar. Tjohooo det blev jag som fick den stora äran att vara sekreterare och det blev smått rörigt utan en tydlig dagordning och ett mycket saftigt innehåll. Hoppas justeraren, chefen, rättar till innehållet om det blev oklart. 
Sedan vidare till nästa huskropp högst upp för ämneslagsmöte innan jobbdagen slutade och jag och ett gäng styrelsemedlemmar kunde samåka till Linköping för ett styrelsemöte på Ronald McDonald Hus med Barncancerfonden Östra. Nu ska jag inte leda föreningens styrelse många gånger till och det är med olika känslor som jag kommer lämna ifrån mig klubban. Många år har jag suttit i styrelsen både som suppleant, ledamot och nu senast fem år som ordförande. En fantastisk styrelse som engagerar sig och som ger av sin tid. Fina vänner jag har fått genom denna förening som jag egentligen skulle önska inte behövde finnas för "barn och cancer hör inte ihop".

(null)
Jobbet bjöd på gott fika. 

(null)
Styrelsemackor så att de drygt 2,5 h kan flyta på utan för många hungriga magar. 

Alla jobbar vi ideellt i föreningen och de allra flesta jobbar heltid och kommer direkt efter jobbet vilket betyder att en köttbullemacka behövs som stöd i en hungrig mage. 

(null)
Ronald McDonald Hus, lite som hemma fast borta. 

(null)


Även att jag kom hem efter klockan 22 så behövde jag få yoga en stund innan kvällsbestyren. Rättare sagt så är ju faktiskt yogan ett av mina kvällsbestyr som är en viktig procedur i min må-bra-vardag.