Hemmapyssel

Det blev en skön sovmorgon efter gårdagens sena och trevliga middag. En middag med kanonsalut, bubbel, pizza både till förrätt och efterrätt och god älggryta däremellan. Så lyxigt och härligt att en fredagskväll bli bortbjuden. Tack!


(null)

Kaffemugg på kaffemugg och lite spekulerande i vilken färg fjällstugan ska få. Måste ju ha en färgnyans som håller vårens och sommarens solstrålar som bleker. Helst hade jag velat ha en naturlig grånad ton som många stockhus har, men fjällstugan har redan fått sig färg när den byggdes. Tur att vi inte ska börja måla i morgon :-)

(null)

Färgen på huset där nu Johan fått igång fasadlamporna så att de lyser uppåt också. 

(null)

Johan och elektrikern har nu också sett till att de två fönsterlamporna nu kan använda uttagen som är ditsatta för ha till hängande lampor. Det var ju bara den lilla detaljen att den ena kontakten inte fungerade. Mycket bättre än hur det såg ut när vi flyttade in då långa sladdar hängde runt fönstren och skarvaladdsdosor satt på väggarna för att sladdarna var för korta. Nu fungerar lamporna genom att använda den ena lysknappen. 
Elektrikern kunde felsöka och justera till det och även montera dit de fyra motorerna till golvvärmen som var trasiga från början. Skönt att Johan har jobbat i Vemdalen med Winter Games så att han kunde vara i stugan och fixa lite. 

(null)

Mitt projekt för dagen blev att sätta upp lite tavlor och få in några kort i ramar. 

(null)Guldtema uppåt väggarna. 

Roligt att kunna sätta upp tavlor och spegel som man fått och på något sätt få helt skilda motiv att matcha. Här blev det då guldiga ramar som fick binda samman collaget. 

(null)
En timme orkade jag idag. 

(null)
Medan maten skötte sig själv i ugnen. 
Yoga with Adriene
#ywaHOME

(null)

Wiktor kom hem och vi åt en kycklingrätt som i stort sett bara sköter sig själv. Sedan blev det soffhäng. 
Lugn och skön lördag.