Halvtid

Veckan har rusat på och det är nu redan halvtid. Elevmöten med intron och därutöver en massa matte och lite naturkunskap på det. Dagarna fylls och fikastunder ser till att små pauser tas. 

(null)
Pepp på att "koppla av" med lite skonsam konditionsträning. 

(null)

Att ställa sig på crosstrainern med laddade lurar är avkoppling och med som i kväll en film/dokumentär om hur man idag har teknik för att göra en "artificiell dränering" av havet för att se vad som finns där nere. Tänk att vi har över 16000 meters höjdskillnad på jorden mellan botten och de högsta bergstopparna. 
Spännande med en dokumentär som avbrott i filmernas gengre. 

(null)

Pepp på röj? Nix inte ikväll, helt opepp. Detta blev visst kvar när vi fyllt fjällstugan med det som behövdes där. Rummet skulle behöva tömmas snarast då det ska in en dubbelsäng där. Jag tänker positivt att det nog ser värre ut än vad det är och snabbt går att rensa ut. 

(null)
Ensam hemma och tänkte inte laga mat. 
Tortellini med pesto funkar fint då. 

Med ännu en kopp med mig till min yogamatta för kvällens sköna och mentalt peppande Adriene och hennes #ywaHOME 

(null)


Jag har det jag behöver och egentligen så är det fullt tillräckligt, men jag skulle vilja ha lite mindre stel kropp och kunna sova ännu lite bättre. Yogan har ändå fått mig till att lära mig koppla av, koppla ner och att andas vilket hjälpt mig på många plan. Man ska vårda sin kropp och ta sig tid att lyssna på den. Vi alla har olika behov och just nu funkar detta bäst för mig. Drömmen är självklart ett lopp igen då jag har gillat att delta utan att ha prestationskrav. Träffa folk och upptäcka nya platser där det varit olika lopp har varit skoj. 
Vad får dig att koppla av/varva ner?