Krydda vardagen

Vardagen kan man låta passera med jobb, mat och hem eller så väljer man som jag att krydda vardagen litegrann. Det är oftast inga stora saker som händer, men jag väljer att se på många av de saker som jag gör som något positivt och meningsfullt. Hitta glädjen i små som stora saker och låta det få ta tag i mig och att det på så sätt piffar till en annars för många en grå vardag.  Påminna sig om de bra sakerna som sker runtom och av en själv, vara snäll mot sig själv utan att för den skull vara kaxig och stöddig för att man berömmer sig själv. Hitta ljusglimtarna och krydda vardagen helt enkelt. 

Fina möten med vänner/kollegor på jobbet och även senare på mitt ideella Friskisjobb betyder så mycket för mig. Guldkant på vardagen om man inte vill kalla det krydda vardagen med vänner för det låter ju nästan kannibaliskt. 

(null)
Saltar vardagen lite med aningens svett i crosstrainern. 

(null)
Med timjan från finaste vännerna kryddar jag verkligen maten. 

(null)

Blir så sugen på att få sätta ut krukan på altanen, men det är långt kvar till vårvärmen då kryddor och förhoppningsvis några tomatplantor kan få göra lite hemtrevnad här hemma. 

(null)
Yogan är en viktig ingrediens i mitt liv nu för tiden. 

Skön stund på mattan med stretchande övningar på den kropp som börjar känna av danspasset i söndags. Rörelser som jag inte gjort på många år eller inte alls förut chockades jag kanske med i det dans fusion som kryddade min träning. 

(null)

YogaTea, kaffe och en skål godis blev det framåt kvällskvisten när Sara och Fritte kom förbi på en kort spontanfika. Mysigt att man kan kliva in hos varandra i vardagsröran utan att det ska förväntas hembakat och nystädat. 


Krydda vardagen kan man göra på många olika sätt och olika mycket. 
Krydda på efter egen smak!!!