Fixardag

Det är meditation att få möjligheten att bara sitta i soffan och sippa kaffe. Titta på soluppgången. Jag har semester och soffan funkar fint för den aktiviteten att bara sitta och vara när alla andra sover. Spraket från braskaminen knastrande och dess spridande värme förhöjer verkligen känslan av stugmys. 

(null)
Semester

(null)

Vi kom inordning till slut, beslutade att vi inte skulle ut i backen utan matshoppa och köpa björkved. Johan fick ett sms, när vi kom hem till stugan, att det sista paret snöskor hade kommit till Ica Vemdalen. Bara att ta en ny tur till byn. Då fick det bli en tankning av sonens bil när vi ändå skulle dit och vi lämnade tillbaka en hjälm som vi visst fick för mycket av igår. Jag gick ut ur butiken efter att vi hade betalat för hjälmen med just hjälmen i ena handen och hjälmlådan med vad jag trodde bara en extra lins i. Den innehöll visst även en hjälm. Usch så pinsamt, men det var ju bara att lämna tillbaka hjälmen och be om ursäkt för att jag missbedömt innehållet i hjälmlådan. 

(null)
Johan bar runt på ved eller rättare sagt han ställde in ved i garaget.     

(null)

Shoppade några små shotglas till på Skalets inredning & kläder. 

(null)
Små och bra. 

(null)
Snabblunch

(null)

(null)
Testade och det ser ut som att jag satte fel sko på fel fot, men jag gick efter spännena som jag är van att ha på utsidan av foten. 

Staplande steg med lite känsla av bredbent stil tog vi oss en liten promenix nedanför huset i den terräng där det annars bara susar förbi skotrar.  Får vi in lite snits på snöskor så är det ett bra sätt att komma ut i djupsnön 

(null)
Vi tog ett varv runt huset. 

(null)
Tände lyktorna. 

(null)


Så väntade vi på familjen Forslund. 
Det blev taco-kväll