Vilken smäll

Som mamma till Alwa så mottog jag en massa trattisar till henne igår, tack så mycket. 

Tryckande värme även idag och alla våra fönster i klassrummen var öppna fram tills att solen låg på. Då var det bara att stänga och dra för persiennerna för att stänga ute den värsta värmen. Ett par timmar med solen gassandes mot husväggen och sedan kunde vi öppna upp igen framåt eftermiddagen. Värme strömmade in, men det var lite luft byte iallafall. Sedan kom smällen. Det mullrade. Det började smattra mot rutorna. Det regnade in rejält. Luften liksom laddades ur och blev genast lite mer klar och fräsch. En välbehövlig regnskur. 

(null)

Det blev en lång jobbdag och jag kom inte hem förrän efter halv sex med all skolpackning. Huvudet värkte så jag slängde mig i soffan. Alwa handlade lite plockmat på väg hem från stan och det var vad jag klarade av denna onsdag. Helt slut efter dessa varma dagar och gårdagens firande. 

(null)
Tack Alwa för att du stannande till på Lindö småbåtshamn. 
Vi 
Med revbensspjäll mellan tänderna hamnade jag i soffan för en surffilm som var tillräckligt djup och lättsam att följa. Skönt att jag slapp att laga mat. Vi var ensamma hemma för Johan är på västkusten och Wiktor jobbade. En vilokväll unnade jag mig. 
Vad gör du en onsdagskväll?