Lite kallare

Klarblå himmel och bilen var täckt av dagg i morse.  Det hade jag nästan glömt bort att det blir blött nu när det blir kyligare framåt kvällen och kyler av den varma luften. Bilen på med stolsvärmen och fönstervärmen för att se till att bilen blev varm och torr. Skönt att åka bil såhär års när ryggen får välbehövlig värme. (null)

På jobbet i skolan blir det aldrig många steg gjorda, så det blev skogen med Johan. Vi gick bort mot Yxbacken på sköna stigar. 

(null)
Älskar att få dessa stigar under skorna. 

Vi gick fram till backen och såg vilket fantastiskt jobb det lagts på att höja och bredda backen. Våra drömmar började spinna på om en rejäl toppstuga upphöjd så att man ser Bråviken och backens aktivitet som man även kan nå med bil från vårat håll i Jursla. En backe ännu längre åt sidan där det idag är en gångstig som vi brukar ta upp. En grön backe som omger Yxbackens lite mer branta backar. Drömma går alltid att göra. 


(null)

Ännu en fin grillpryl fick Johan av våra vänner. En pizzasten som självklart funkar finfint på hans kära grill. Den blir till att testa snart för efter jobbet matshoppade vi bland annat pizzaingredienser. 


Idag har det varit en rätt så lugn dag på jobbet även om lektionerna har rullat på. I morgon gäller introduktioner med nya elever. Gillar nya möten.